VW’s kommende Crafter-model har officielt verdenspremiere på IAA transportmessen i Hannover i efteråret – men allerede på Bauma, Europas største entreprenørmesse, der foregår i München i disse dage, er der mulighed for at tage forskud på glæderne.

På VW Nutzfahrzeuge’s stand nøjes man nemlig ikke med at vise de nye Amarok, Caddy og Transporter. Også et glimt af den nye Crafter er der mulighed for, men kun hvis man bruger VR-3D briller.

Virtual Reality briller er det store hit i år, og VW vil selvfølgelig skilte med, at man teknologisk er helt fremme i skoene.

Indretningsmulighederne
Selve frontdesignet på Crafter er dog fortsat skjult, men hele varerummet på en kassevognsindretning kan beses, så man får et indtryk af indretningsmulighederne med skabe og reoler.

Både bund – og tagkonstruktion med beklædning og fleksible fastspændingsmuligheder kan betragtes i udsnit, og det gælder også bilens rustbeskyttelse. VW eksperter står så parate med gode råd til de kommende kunder.

I Danmark efter årsskiftet
Frem til 17. April viser VW så bilen på Bauma på en 400 kvm. stor stand. Alle andre af VW’s modeller kan dog ses helt normalt – og her er de seneste versioner Caddy Alltrack, Transport T6 i flere udgaver samt specialudgaven af Amarok med tilnavnet Atacama – og en del biler med specialopbygninger kan ses på standen.

Crafter blev tidligere produceret for VW af Mercedes-Benz, men sidste bil fra Mercedes-fabrikken i Düsseldorf ruller af båndet sidst på året. Allerede nu står den nye fabrik i Polen klar – og de første selvstændige Crafter-varebiler ruller af samlebåndet i efteråret. I Danmark ventes den nye Crafter efter årsskiftet.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk