Nissan har holdt kortene til afløseren af varebilen Primastar tæt ind til kroppen – indtil nu – for nu melder bilkoncernen ud, at bilens første optræden bliver at transportere det officielle UEFA Champions League banner til Milano forud for finalen på San Siro stadion på lørdag. Det vil pryde midtercirklen på banen i pausen.

Nissan er for andet år automotiv sponsor for Champions League – tidligere var det Ford gennem 22 år.

Viser Nissans DNA
Et enkelt foto af den nye NV 300 er offentliggjort – hvor kun fronten kan ses, men det er også bilens DNA – som i NV200 og NV400 – for resten ligner nok dens søstre fra Sandouville fabrikken i Frankrig, hvor den bygges sammen med Renault Trafic og Opel Vivaro – og snart ogsåmed  Nissan NV300 og Fiat Talento.

Nissan er dog alene med 5 års garanti eller 100.000 km – som på deres øvrige varebiler. Samt fem års vejhjælp.

Ventet med længsel
Forhandlere af Nissans varebiler har i årevis savnet en Primastar afløser – men nu er det lige op over. Officielt vises bilen første gang på transportmessen IAA i Hannover i september – så en dansk premiere sker enten sidst i 2016 eller først i 2017.

I Hannover vil sløret for de nye Euro 6 motorer også blive løftet. Kun minibus udgaver af NV 300 vil opfylde Euro 6 emissions kravene.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk