Toyota Danmark har nu meldt hvidpladepriser og privat-leasing priser ud på den kommende Cross over model C-HR, som skal  sælges herhjemme efter årsskiftet.

Bilmodellen vil også kunne fås i gulpladeudgave, men her meddeler importøren, at man selv må kontakte sin lokale forhandler om levering og priser.

Van priser er dog endnu ikke meldt ud, men med hvidpladepriser mellem 332.500- og 375.500 kroner, ventes gulpladepriser at ligger fra cirka 175.000 kroner- til knap 200.000 kroner plus moms

Kun topudstyrede biler
Fra begyndelsen bliver det top de top-udstyrede modeller, som man vil markedsføre –  de 100 første kaldes ”First Edition.” Bilen skal så bestilles på nettet, hvis man en kode – som man skal finde på de digitale medier. Disse biler bliver alle med Toyotas fjerde generation hybrid-teknologi.

Der begyndes med tre varianter – med tilnavnene First Edition, C-ULT og C-HIC.
De har alle 18” alufælge, klimaanlæg, adaptiv fartpilot, der automatisk tilpasser hastigheden efter den forankørende, LED-kørelys, blødt læderrat med varme, regnsensor, en stor otte tommer touch-screen med Toyotas multimediesystem.

Herfra er der mulighed for opkobling til internettet, download af apps og integration af ens smartphone, bakkamera samt den avancerede sikkerhedspakke Toyota Safety Sense med bl.a. automatisk nødbremsning for både biler og fodgængere.

To-farvet lakering
Udstyrsvarianten med navnet C-HIC har derudover også parkeringsassistent og nøglefri betjening, mens C-ULT i stedet har to-farvet lak i form af metallakering og sort lakeret tag.

Den særlige C-HR First Edition, som altså kun produceres i 100 eksemplarer, udmærker sig yderligere med LED-lygter både for og bag, to-farvet metallak, Go-navigationspakke med fem års gratis kortopdatering, premium læderindtræk og et til bilen særligt udviklet JBL-musikanlæg med ni højttalere.

C-HR First Edition fås udelukkende som hybridbil med den nye fjerde generation hybridteknolog i form af en 1.8-liters benzinmotor og elmotor, der samlet yder 122 hk og selv med 18” fælge i gennemsnit kører op til 27 km/l ved blandet kørsel.

Helt ny platform
Udgaverne C-ULT og C-HIC fås også som hybridbil og derudover tillige med 1.2-liters turbobenzinmotor, der yder 116 hk, enten med manuelt gear eller trinløst automatgear. Diesel fås ikke herhjemme.

Toyota C-HR er bygget på en helt ny platform baseret på den nye Toyota-filosofi TNGA (Toyota New Global Architecture), der handler om at bygge endnu bedre biler på både smartere og mere økonomisk vis.

Den nye platform gør, at det trods den hævede siddehøjde har været muligt at sikre et lavt tyngdepunkt og dermed skabt mulighed for gode køreegenskaber fuldt sammenlignelige med noget lavere biler.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk