Opel har en spændende stand i Herning – man har selvfølgelig alle de kendte varebiler, Combo, Vivaro og Movano med – med også en Mokka X Van.
Desuden har man en 20 fods container med åbne sider. Den står i et hjørne af standen, hvor der er kontor og café. Her kan man også møde folk fra Opel finans.
”Transportmarkedet er højt igen – og vi er optimistiske og glæder os til at være med i Herning og tale med gæsterne. Vi har jo også fået et super program. Der vil hele tiden være seks mand på standen hver dag fra os hos importøren og fra forhandlerne. Halvdelen af vores forhandlere har i dag varebilsspecialister,” siger salgschef Kristian Strunge, Opel Danmark.

Comfort Pro Pakke

Movano er den opdaterede udgave med 145 hk med Comfort Pro Pakke udstyr, som fremover bliver en fast del af programmet.
Man sparer 6.000 kroner ved at vælge pakken mod at købe udstyrsdetaljerne enkeltvis – vi kan bl.a. nævne komfortsæde, passagerairbag, regn- og lyssensor, aircondition, tågelygter og strømudtag i varerummet. Opel har både en Movano kassevogn og en ladbil med trælad på standen.
”Vi har to Vivaro med – en 1,6 Biturbo med 125 hk i Edition Heat Line udgave samt en 1,6 BiTurbo med 145 hk i en ny Sport udgave med masser af udstyr så som sorte alu-fælge,” fortæller produktspecialist CV, Nina Pautsch.

Inklusive Sortimo opbygning

Opel har et godt tilbud på Vivaro – nu kan man få en ny Opel Vivaro Sportive med 120 hk motor til 1.699 kroner pr. måned – over tre år og maksimalt 15.000 km om året inklusive service i perioden.
Men samtidig kan man få en Sortimo-opbygning med i finansieringen – f.eks. med elektriker-indretning for 603 kroner, så total-leasingydelsen bliver 2.302 kroner. Inklusive service og vedligeholdelse. Normalt skal man først have bilen og så få indretningen monteret et andet sted.
Der er en masse udstyr i bilen – men er det ikke nok, kan man for ca. 359 kroner ekstra pr. måned få en anden udstyrsvariant.

Opel Mokka X Van

På standen vil man også finde Van-udgaven af bl.a. den nye Opel Mokka X med 110 hk og den lynhurtige Corsa OPC Van med 207 hk.
”Vi vil satse mere på vores ombyggede personbiler – og derfor har vi et par eksemplarer med på standen, men i princippet vil vi sælge alle de biler, det er muligt at få som Van’s. Et godt eksempel er også vores nye og meget populære Astra model – og snart også Crossland X, som vi håber kan blive præsenteret som varebil samtidig med personbilen. Når Opel Grandland X så kommer ved årsskiftet, også som Van, ligesom en helt ny Zafira og Insignia i år, har Opel én af Europas nyeste vognparker,” siger Kristian Strunge.
Alle ombyggede personbiler bliver i øvrigt testet og afprøvet for styrken i ombygningen hos Dahl Engineering i Thisted, før fabrikken siger god for dem. Lokalombygningen af varebiler skal hos Opel overholde den ISO norm, som gælder for de fabriksbyggede varebiler. Det er et krav fra Opels hovedkontor i Rüsselsheim.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk