Efter 14 år præsenterer Ssangyong Motor Company nu deres afløser for Rexton, den koreanske bilfabriks største SUV model. Det sker på torsdag på Seoul Motor Show. Bilen kommer til Europa i anden halvår i år – også til Danmark.

Rexton, der blev udviklet under projekt-navnet Y400, vil fortsat henvende sig til kunder, der har behov for firehjulstræk og en høj trailervægt.

Salget på gule plader har altid været højt herhjemme – og det vil også gælde den nye Rexton. Rexton vil også finde kunder, som ønsker en høj og komfortabel langtursbil.

Rexton er ramme-opbygget SUV med tohjulstræk og mulighed for at tilkoble firehjulstræk. Sikkerheden er udbygget med bl.a. ni airbags og bird-view i form af 3D AVM (Around View Monitoring).

Et nyt infotainmentsystem med 9,2 tommer HD skærm som basis byder på Apple Carplay og Android Auto med Mirror-Link, en bred 9,2-tommer HD-skærm etc.

Ssangyong ejes i dag af det indiske Mahindra & Mahindra, som står bag den økonomiske støtte til udviklingen af de nye Ssangyong modeller så som Luvi (Tivoli i andre lande end Danmark), XLV og nu Rexton.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk