“DAF European Technician of the Year 2018” hedder en international konkurrence, som DAF Trucks arrangerer over to omgange.

Målet er at finde den bedste DAF tekniker i Europa.

I næste uge er det så finalen, hvor danske Mike Christensen er nomineret.

Vigtig øvelse for DAF

Jagten på at finde den bedste DAF tekniker understreger, hvor vigtig en grundig uddannelse af professionelle værkstedsteknikere er for DAF.

Sidste år lancerede DAF en helt ny generation af supermoderne lastbiler. Efter relanceringen er de nye LF, CF og XF lastbiler stadig blandt de førende inden for flere områder så som miljøvenlighed, sikkerhed og chaufførkomfort. Samt for “Total Cost of Ownership.

DAF værkstedsteknikere kender de nyeste DAF lastbiler. De får en grundig uddannelse for at sikre, at de er i stand til at hjælpe kunderne så hurtigt og omkostningseffektivt som muligt med de nyeste informationer og systemer.

11.- og 12. april i Eindhoven

Faktisk fungerer DAF teknikere som et “visitkort” i en DAF forhandlers værksted, og teknikerne spiller en vigtig rolle, når det drejer sig om kundetilfredshed. Når alt kommer til alt er målet, at de leverer god service og kvalitet.

Konkurrencen om at finde årets tekniker består af to dele. Sidste år konkurrerede teknikerne fra de 18 deltagende lande om deres respektive nationale titel. Nu konkurrerer vinderne af de nationale titler mod hinanden i den europæiske finale.

I den europæiske finale den 11. og 12. april i DAF Trucks’ hovedkvarter i Eindhoven, Holland, vil finalisterne demonstrere deres faglige ekspertise i en række udfordrende teoretiske og praktiske øvelser. Deltagerne skal bl.a. finde løsninger på fejl relateret til motoren og køretøjets systemer inden for et bestemt tidsrum.


De nominerede i 2018:
Mike Christensen, Danmark
Marin Pavicic, Østrig
Wim Vanderheyden, Belgien
Petr Valenta, Tjekkiet
Bruno Cormier, Frankrig
Mathias Lehmann, Tyskland
János Szekeres, Ungarn
Fabio Zogno, Italien
Cor Kramer, Holland
Bjørn Måge, Norge
Łukasz Węgrzynek, Polen
Rui Manuel Tavares da Silva, Portugal
Martin Sako, Slovakiet
Iván Manuel Grela Muiño, Spanien
Hugo Bergman, Sverige
Stephan Rettenmund, Schweiz
Adam Baker, Storbritannien
Dragos (Vasile) Pop, Rumænien

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk