I 2025 vil den franske bilkoncern PSA kunne tilbyde alle sine bilmodeller som elbiler – man har derfor etableret en særlig forretnings-sektion til formålet.

Den franske bilkoncern PSA, som bygger bl.a. Peugeot, Citroën, DS, Opel/Vauxhall og det nye ”Free2Move” mobilitetsmærke, vil derfor nu satse 100 procent på elektriske biler – så meget, at koncernen i 2025 vil kunne tilbyde alle PSA’s modeller i hele verden som elektriske køretøjer.

De første elbiler er allerede klar til næste år. I dag bygger PSA eludgaver af varebilerne Partner og Berlingo – som snart er klar i nye versioner. PSA’s multi-energi platform vil gøre udviklingen mulig på relativt kort tid.

Elbils-strategi

Modsat konkurrenten Renault tilbyder man ikke andre bilmodeller i el-udgaver. Man byggede elbiler i miniformat sammen med japanske Mitsubishi tidligere, men Mitsubishi er i dag en del af Renault koncernen.

PSA har oprettet en forretnings-sektion (Business Unit) til formålet, og chefen bliver Alexandre Guignard. Alexandre Guignard skal rapportere til Citroëns chef Linda Jackson.

Den nye PSA-sektion skal definere og præsentere gruppens elbils-strategi – og lancere de relevante produkter og medfølgende eftermarked. Man vil tilbyde kunder en differentieret kundeoplevelse med elbiler.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk