Det bliver endnu mere spændene at gæste Transport 2017 i næste måned i Herning – for nu er der mulighed for at se alle lastbilsmærker repræsenteret.

Senest har Scania Danmark valgt at være med – og de er ekstra i søgelyset, fordi sidder med Truck of the Year trofæet for 2017 med den nye generation Scania. Den vil i sig selv være et kæmpe trækplaster.

Scania Danmark har to stande i Herning, hvor der vil være rig mulighed for at opleve Scanias bæredygtige produkter samt høre om totalløsninger til både bus- og lastbilbranchen.

Next Generation
”Vi viser både en bus og et antal af de nye ”Next Generation” Scania-lastbiler. På standene kan man og se, hvordan vi kan forbedre kundernes totaløkonomi – bl.a. via mest mulig køretid (uptime) og sund driftsøkonomi,” siger adm. direktør Janko van der Baan, Scania Danmark.
Lastbilstanden vil være i hal D, mens busstanden vil være i hal H.

Nyheder hos alle
Af nyheder fra andre mærker kan vi nævne DAF med deres nye Silent program, MAN med helt ny produktprogram – bl.a. Efficient Line 3 – og ny TGE varebil. Mercedes-Benz viser deres Fuel Duel teknologi, Iveco deres NP naturgas Stralis og Volvo bl.a. deres I-Shift modeller med dobbeltkobling. Renault Trucks har fokus på deres netop introducerede entreprenør-biler – og deres Master serie.

Ikke alle varebilsmærker
Mens lastbilsimportørerne alle stiller op, kan man ikke sige det samme om varebilsimportørerne.
Faktisk ses på udstillerlisten kun varebils-mærkerne Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Opel og VW – sidstnævnte med den nye Crafter, “Van of the Year 2017.”

Desuden udstiller Hessel A/S, som sælger Renault varebiler, men om de er med på standen, ved vi ikke. FCA (Fiat) stiller om på busudstillingen med Ducato mininbusser – men om andre modeller er med, vides ikke.

De mangler lige nu
Citroën, Ford, Hyundai, Peugeot, Renault (importøren) og Toyota findes p.t. ikke på listen.

Til gengæld er der to udstillere med intern transportmateriel – Jungheinrich og N.P. Trucks. Tidligere var de fleste producenter/agenter repræsenteret på transportmesserne i Herning.

Transport 2017 slår dørene op torsdag den 23. marts klokken 9.00. Messen gennemføres over tre dage – så der er åben til og med lørdag.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk