Vognmand Kenneth E. Petersen er meget glad for sin hustru – så glad, at alle hans vognmandsforretnings syv lastbiler alle bærer nævnet ”Louise.”

For Louise er en meget vigtig del af vognmandsforretningen. Uden hende kunne det ikke lade sig gøre, er meldingen fra vognmanden.

Louise er foruden at være Kenneths hustru også mor til hans to piger – og sammen bor de på en gård i Frederikssund, hvor der er plads til både lastbiler, heste, høns og geder.

En kæmpe støtte

”Hun har altid taget det tunge læs herhjemme med pigerne og er vant til, at jeg ikke ved, om jeg kan være hjemme til den og den familiefest. Hun er bare en kæmpe støtte, så hendes navn, den der personlige detalje, skal bare være med,” siger Kenneth E. Petersen.

Han har selv lige fået den seneste ”Louise” – en Scania R660 V8 – som har erstattet en gammel Scania R 500 fra 2011, som nu kører rundt hos en vognmand i Litauen.

”Jeg har ikke altid haft tid til at prioritere at vedligeholde den bil, jeg selv kører i, så derfor har jeg kørt i en ældre bil i mange år. Men nu skulle det være, og så må jeg bruge den tid, det kræver at passe på den og vedligeholde,” siger vognmand Kenneth E. Petersen.

Stor fejring

Alle chauffører i vognmandsforretningen har nye eller nyere lastbiler, men nu var det chefens tur – for det skulle også markere hans 40 års fødselsdag og hans 10 år som selvstændig vognmand.

Den skulle så være noget helt specielt – eller som vognmanden siger: Den skulle den have alt, hvad den kunne mellem nummerpladerne.

Skelhøje Vognfabrik

Lastbilen – en ny Scania R 660 8X2/6 V8 – er opbygget af Skelhøje Vognfabrik, der også har bygget påhængsvognen og ladkasserne.

HMF har leveret kran og hejs – og endelig har Nørre Snede Autolak stået for lakeringen. Sidst men ikke mindst er der plysning fra Fl-Buur.

Scanias hold bag lastbilen

Scanias hold i Frederikssund har stået for at samle alle “trådene”, samt klargøring og levering.

Salgskonsulent Jes Cramer-Pedersen, Scania Danmark, har solgt og leveret bilen. Jesper Sørensen er servicesælger – mens afdelingschef Jan Bay har stået for klargøring og levering. Områdechef for Scania Finans, Henrik Sommer, har stået for finansiering.

Kenneth E. Petersen har valgt at tegne fuld reparationsaftale på bilen.

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk