Hidtil har det været sådan, at man har skullet køre til et af SKATs fire motorcentre for at bestille de såkaldte specialplader. Fra onsdag den 8. maj kan alle typer nummerplader bestilles i den lokale synshal.

Mange danskere har fået meget langt til nærmeste motorcenter hos SKAT, efter at antallet af centre blev kraftigt reduceret i starten af året.

Det har hidtil betydet, at man som bilist har skullet køre enten til Aalborg, Aarhus, Odense eller København, hvis man har haft brug for at bestille specialnummerplader som eksempelvis blokvognsplader, tredje nummerplade, ønskenummerplader, erstatningsplader eller prøvemærkater.

Tjek alligevel hjemmesiden
”Fra onsdag (den 8. maj, red.) kan bilejere komme ned i den lokale synshal og bestille alle typer plader. Det vil spare mange danskere flere timer i transport og ventetid, når de ikke længere behøver at køre til SKAT. Reglerne for de forskellige nummerpladetyper varierer dog, hvorfor jeg vil anbefale, at man læser nærmere på hjemmesiden www.nye-nummerplader.dk”, siger adm. direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk