I morgen torsdag slår Messecenter Herning portene op til Transport 2021 – efter 17 måneders nedlukning af messecentret.

For hele Danmark har det været en svær tid med Corona-nedlukningen – og det gælder i høj grad også transportbranchen, som savner den direkte og fysiske kontakt med kolleger og forretningsforbindelser.

Nu har alle siddet bag ”skærmen” i næsten to år til Zoom og Skype møder – så det bliver rart at komme til Herning.

Sat alle sejl til

Messe-teamet med direktør Georg Sørensen og projektleder Nikolaj Jørgensen i spidsen har sat alle sejl til for at skabe en god messe – sammen med de mange udstillere, som glæder sig med en fornyet dialog med sine kunder – og vise nye produkter frem.

Der er en bred opbakning fra både bus- og lastbilimportører, forhandlere, trailervirksomheder og opbyggere – og dertil kommer så en bred vifte af relaterede virksomheder i service og energisektoren. For ikke at tale om udstillere indenfor it, dæk, olie, glas, kraner, værksteder og udstyr.

Årets varebil 2022

Lastbiler og trailere fylder jo fysisk rigtig meget – men der er også en hal dedikeret til grøn transport, og der er en hal til varebiler.

Her udstilles bl.a. Årets Varebil i Danmark 2022, Renault Kangoo, som blev kåret så sent som i mandags.

I øvrigt er der også mange konferencer på messen over alle tre dage – bl.a. en med fokus på miljø og fremtidens logistik – med en række spændende foredragsholdere.

Mange nyheder

Messecenter Herning åbner også en messe med de 14 haller med masser af nyheder, som ingen har set før – på lastbilsiden bl.a. nye generationer af lastbiler fra DAF og MAN – men også nyheder fra Iveco, Mercedes og Scania. Ikke mindst med nye elektriske køretøjer.

Volvo og Renault deltager ikke med deres lastbiler på messen, men en del nye udgaver kan man se på opbyggernes stande.

Entreprenør- og håndværksmesse

For de nostalgiske besøgende er der traditionen tro en masse veteran-køretøjer på messen.

Udenfor transportmessen er der sågar en parallel entreprenør- og håndværksmesse, som man fra messeledelsen tror, der kommer en del synergi ud af. Det udtaler Nikolaj Jørgensen til Transportmagasinet.

Messen åbnes af transportminister Benny Engelbrecht torsdag morgen. Messen har åbent tre dage fra torsdag til lørdag – fra klokken 9- til 17.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk