Alsidig forvogn, der kan omdannes til trækker, vandt på Vestfyn Trækker titlen som Årets Opbygning

Fredag formiddag blev de tre nominerede til titlen som Årets Opbygning afsløret på udstillingen ”Vestfyn Trækker – Transport & Logistik.” Spændingen kulminerede søndag middag, da KLC A/S fra Kolding blev kåret som vinder.

”Kunden spurgte, om vi kunne bygge sådan en bil. Vi bygger mange specielle, kundetilpassede opbygninger, og det er jo altid sjovt, når man får lov at lave noget, som er alt andet end standard. Ikke mindst derfor er det en fjer i hatten at vinde med et projekt, hvor man afprøver nye ideer. Opbygningen har fået en meget positiv modtagelse her på Vestfyn Trækker,” sagde salgskonsulent Morten Thomsen fra KLC A/S efter sejren.

20 kandidater
Dommerpanelet udvalgte de nominerede blandt 20 opbygninger. Ud over vinderen var Danlad med i finalen med en værkstedsbil leveret til Barslund A/S, mens MTDK A/S deltog i finalen med linktraileren AMT LG300.

Dommer- og publikumsstemmer havde samme vægt, da sejrherren skulle findes.

”Kandidatfeltet har været meget stærkt. Opbyggerne har været dygtige til teknisk og markedsmæssigt at argumentere for deres produkter og til at komme tæt på kundernes behov. Vi har virkelig oplevet en evne til at tænke ud af boksen, som er meget kendetegnende for opbyggerbranchen herhjemme. Der er en udpræget vilje til at arbejde tæt sammen med chauffører og vognmænd,” siger Hans Bruun – chefkonsulent hos Autobranchen Danmark på vegne af dommerpanelets syv medlemmer.

Mange muligheder
Den vindende opbygning er en forvogn med aftagelig skammel og løs bagende, så bilen kan ændres til krantrækker.

Bagenden er med hydraulisk udskydelig bom, containerlåse og seks bådstøtter, som betjenes via kranens radiostyring. Dermed kan lastbilen både bruges som trækker, som containerbil og til bådtransport.

”Vinderen er et skoleeksempel på en multifunktionel, kundetilpasset opbygning med øje for de løbende omkostninger. Opbygningen er blevet til igennem et tæt og praktisk orienteret samarbejde mellem leverandør og vognmand,” siger Hans Bruun.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk