Det blev Engsig Transport i Sunds ved Herning, der vandt prisen Årets Transportvirksomhed 2016. Prisen blev overrakt til Leif og Lene Engsig af transportmimnister Hans Chr. Schmidt på DTL’s generalforsaming, der foregik på Oslobåden i dag i Oslo.

Den kendte TV-vært Line Baun Danielsen stod for afviklingen af et spændende finaleopløb i de maritime omgivelser, inden vinderen – Engsig Transport fra Sunds –  til sidst blev fundet.
Årets tema var rekruttering og fastholdelse af kvalificerede medarbejdere.

Rejsen til sejrsskamlen er foregået gennem afstemning på Årets Transportvirksomheds Facebook-side fra den 8. april til 27. maj – kombineret med en afsluttende sms-afstemning i dag 28. maj 2016.

Mentorordning
Engsig Transport, der kører med alle typer af gods egnet til presennings- og kranbiler, har en mentorordning, så nye medarbejdere finder sig godt til rette. De lærer, at firmaet lægger vægt på ansvarlighed i trafikken og god kundebetjening.

Der tilbydes uddannelse og opkvalificering, og chaufførerne opfordres til at blive faglærte. Målet er, at to tredjedele af staben er faglærte inden tre år.

Der er årlige medarbejdersamtaler, hvor der bl.a. spørges ind til, om der er passende udfordringer i dagligdagen, og om der er behov for særlige aftaler eller ændringer af arbejdsvilkår.

Indspiller en film
Årets Transportvirksomhed afvikles af DTL-Danske Vognmænd i samarbejde med Codan, Scania, Bridgestone, VBG, SOS Dansk Autohjælp, Jyske Finans og MTDK.

Udover æren og retten til at smykke bilflåden med titlen får vinderen tilbudt indspilning af en markedsføringsfilm i samarbejde med et anerkendt, professionelt bureau. Bridgestone giver vinderen en VIP rejse til London med deltagelse i British Motor Transport Awards i juni på det fashionable hotel Grosvenor House.

Kåring for 13. gang
I 2016 er det 13. gang, kåringen finder sted.

De to øvrige virksomheder i finalen var Logistikcentralen A/S fra Odense og Danmarks Fragt Service A/S fra Haderslev. De fik hver et gavekort på 5.000 kr. til et arrangement, en begivenhed, en oplevelse eller en ting, der kommer alle i virksomheden til gode.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk