Det blev de to kusiner Opel Vivaro og Renault Trafic, som løb med sejren dysten om at blive ”Årets varebil i Danmark 2015.

Syv jurymedlemmer i Motorjournalisternes Klub Danmark brugte dagen i går til at teste 13 nye varebiler på markedet med udgangspunkt i Messecenter Herning. Vi skrev i går, hvem der blev nomineret – nemlig Fiat Doblò, Isuzu D-Max, Iveco Daily, Mercedes-Benz Vito og Opel Vivaro/Renault Trafic.

Så her til formiddag gik MKD’s formand Mikkel Thomsager på talerstolen på MKD’s stand i messecentrets Hal D og fortalte, hvordan resultatet blev.

Det endelige resultat
Vinderbilerne opnåede på førstepladsen 55 point, mens andenpladsen gik til Mercedes-Benz Vito med 47 point. Nummer tre blev Iveco Daily med 35 point – mens nummer fire og fem blev henholdsvis Isuzu D-Max og Fiat Doblò med 23- og 15 point.

Juryen havde vidt forskellig opfattelse af, hvilken bil, som de anså for deres favorit – men opfattelsen af tvillingebilerne var generelt positiv. Bilerne er udstyret med helt nye drivliner med enkelt turbo i de svageste udgaver og dobbelt turbo i de stærkeste udgaver.

Køreegenskaberne er forbedrede – og interiøret er helt nyt. Man kan få bilen i særlige ”kontor-modeller” med plads til at montere i-Pad og lignende i førerhuset.
Indretningen af varerummet er mere fleksibelt end tidligere – bl.a. med en lem mellem varerum og kabine, så man kan fragte lange genstande.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk