Fiat Professional har netop indledt en sommerkampagne på deres små varebiler Fiat Punto og Fiorino. Nu får man gratis aircondition.

Man sparer 4.650 kr. plus moms i en Punto Van og 5.000 kr. i en Fiorino Van. Fiat Fiorino og Fiat Punto Van koster fra 77.990 kr. eksklusive moms for Punto Van og 94.899 kr. eksklusive moms for Fiat Fiorino.

Begge varebiler bygges færdige som Van’s på fabrikken.

Fiat Punto Van er en af Fiat Professionals mest populære modeller – ikke mindst takket været en fornem  brændstoføkonomi , der betyder en halvårlig ejerudgift på kun 580 kr. Bilen har en  Multijet-turbodieselmotor med 85 hk, som kører  28,6 km/l.

2,5 kubikmeter varerum
Fiat Fiorino er med sin kompakte form fin i bytrafik,  hvor vejene er smalle og trafikken er tæt. Bilen  laster 538 kilo og 2,5 kubikmeter. Motoren er også en Multijet-turbodieselmotor – her med 75 hk. Den kører 23,3 km/l.

Fiorino har skydedør, højdejusterbart førersæde og el-sidespejle med varme. Begge biler har bl.a. fartpilot, radio med CD, AUX og USB og Bluetooth.
 
”Både Fiat Punto Van og Fiorino er blandt vores mest populære varebiler. De har begge et praktisk funktionelt design og gode køreegenskaber. Trods Punto Vans kompakte dimensioner, er der god plads i varerummet. Fiorino’en er let at køre, let at parkere og let at læsse af og på,” siger Simon Lindegaard, Country Manager for Fiat Professional i Danmark.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk