De lange arbejdsdage øger vigtigheden af en god organisering og overskuelighed i varebilen, så man undgår at bruge unødig tid på at lede efter sine materialer.

Med nye labels kommer man tidsrøveren til livs og kan lettere finde det grej, man skal bruge for at komme videre med arbejdet.

Sortimo, der er Europas førende producent af varebils-indretning, har derfor for nylig lanceret et helt nyt indretningssystem.

Slidstærke etiketter

Foruden en række nye indretnings-løsninger omfatter de såkaldte ”SR5 mySortimo” labels – mere slidstærke- og fugtbestandige etiketter, som letter organiseringen af varebilen.

mySortimo labels består af farvekodede etiketter, som hjælper chaufføren med at ordne og strukturere sine redskaber og materialer, så man får det bedst mulige overblik.

Man kan med andre ord fastgøre etiketterne på de hylder, skuffer og Sortimos ”BOXXe,” som man bruger til at opbevare sit grej. Den individuelle etikettering gør det lettere at finde det, som man leder efter i varebilen, så man hurtigere kan komme videre med opgaven.

Japansk inspiration

De nye etiketter er udviklet med inspiration fra den japanske 5S-metode. Metoden har til formål at løfte arbejdspladsen, hvad angår orden og ryddelighed – med henblik på at skabe de bedst mulige rammer for produktiviteten.

Her har Sortimos SR5 ladet sig inspirere på en lang række punkter. Først og fremmest skaber systemet en forbedret overskuelighed og struktur takket være de nye mySortimo labels og nye opbevaringsmuligheder.

Derudover rummer SR5 en gennemgående systematisering, der kan lette arbejdsdagen bag rattet.

De rigtige betingelser

”Hos Sortimo afstemmer vi løbende vores produkter efter varebils-brugerens hverdag. Vi udvikler med andre ord vores indretningssystemer med henblik på at skabe de bedste forudsætninger for at udføre arbejdet så nemt og effektivt som muligt. Med den nye 5S-metode håber vi på at etablere de helt rigtige betingelser for at spare både tid og omkostninger – og ikke mindst at efterlade et professionelt indtryk hos kunden,” siger Sortimos adm. direktør Michael Pettersson.

mySortimo labels kan bestilles online i allerede definerede farvekoder og anbringes på Sortimos ”BOXXe” og skuffer i varebilen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk