Beredskabsstyrelsen har netop indgået en toårig rammeaftale med Volvo Trucks Danmark, som dermed bliver leverandør af  lastbilchassis’er på 16-18 ton opbygget med mandskabskabine under 2,3 meter i bredden. Udover de to år, er der mulighed for to gange et års forlængelse.

Rammeaftalen dækker ikke alene beredskabet, men også forsvaret og alle de kommunale brand- og redningsberedskaber i Danmark. På den måde vil der ikke være behov for de enkelte udbud – og det vil gøre indkøbsprocessen væsentligt enklere.

Beredskabsstyrelsens rammeaftale med Volvo Trucks Danmark omfatter modellerne Volvo FL og Volvo FE med mandskabskabine i akselkonfigurationerne 4×2 og 4×4  – og aftalen gælder i første omgang i to år med mulighed for to gange et års forlængelse.

Plads til syv personer
Mandskabskabine-udgaverne til Beredskabsstyrelsen har en totalvægt op til 18 ton. Der er plads til op til syv personer, Bilerne har lav indstigning, lavt tyngdepunkt, og  døre, der kan åbne i 90 graders vinkel.

Teknisk har bilerne Volvos D5K Euro 6 motor med 210- eller 240 hk, alternativt Volvos D8K motor med 250-, 280- eller 320 hk. Gearkasserne er dels helautomatisk gearkasse (I-Shift/ I-Sync) eller manuel gearkasse.

”Vi er naturligvis utrolig tilfredse med denne aftale med Beredskabsstyrelsen, og især er vi glade for, at der blev lagt vægt på Volvos kerneværdier – kvalitet, sikkerhed og miljø,” siger Rauno Frederiksen, Fleet Sales Manager.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk