Bevolas stand på dette års IAA transportudstilling i Hannover var ikke den allerstørste – men kunder og branchefolk skulle nok finde den, for Bevola er populær blandt bl.a. trailer-opbyggere.

Bevola bygges specialaksler til trailere, som øger stabiliteten, når kunder bl.a. kører med levende svin i fem etager. Men desuden er det meget små emner, der fylder standen – for Bevola er eksperter i beslag i alle afskygninger.

”Vi har mange kunder hos trailerproducenter, for vi kan levere individuelle løsninger – måske lidt dyrere, men investeringerne kommer hurtigt tilbage. Vores firma bygger meget på relationer, men også tiltro til et dansk udviklet produkt, hvor service-opbakningen er lige om hjørnet,” siger eksportchef Lars Uhrskov, Bevola.

Store i Norge og Sverige
Han understreger, at det for Bevola handler om at finde nicher – det har givet Ringsted-virksomheden dens succes på mange markeder i verden. Selv på østeuropæiske markeder.
I dag man også afdelinger i Norge og Sverige, hvor kundegruppen er meget stor.

”Vi øger eksporten i takt med at potentialet er på vej op. Vi er med i et tidligt stadie i en traileropbygning med vores chassis-komponenter. I dag foregår en del af metalforarbejdningen bl.a. i Polen, hvor basis-metal bearbejdning er billig. Men udviklingen er dansk,” siger Lars Uhrskov.

Bevola producerer både komponenter til over- og under chassisrammen – ud over fastgørelsesemner også ophæng og bremser.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk