Blue Water Shipping med hovedkontor i Esbjerg har indledt et tæt samarbejde havbaseret vindkraft i Sverige med Gillis Shipping AB i Karlshamn.

– Samarbejdet med Gillis Shipping AB passer perfekt ind i vores strategi med at være repræsenterede i regioner med mulighed for havbaserede vindkraft-projekter, siger Jacob Kjærgaard, chef for Offshore Wind Europe hos Blue Water Shipping til svenske TransportiDag/LogistikiDag.

Nu kan Blue Water Shipping tilbyde deres kunder samme mulighed i Sverige, som de allerede gør i Nordirland, Tyskland, Frankrig, England og Danmark.

Perfekt kombination
”Gillis Shipping AB er kendte for deres know how og lokale service, og vi ved, at lokal kompetence og lokal-kendskab er af afgørende betydning for industrien – så denne kombination er perfekt, siger Jacob Kjærgaard.

Fra sit hovedkontor i Karlshamn har Gillis Shipping AB været involveret i søfarts-branchen i mere end 60 år. Personalet har international erfaring og giver førsteklasses agentur-service langs den svenske kyst.

I øjeblikket er Blue Water engageret i et antal hav-baserede vindkraft-projekter i Europa, f.eks. Gwynt Y Mor (Storbritannien), Meerwind (Tyskland), Riffgat (Tyskland), DanTysk (Tyskland), West of Duddon Sands (Storbritannien) og Anholt (Danmark).

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk