De frie værkstæders organisation CAD, Centralforeningen af Autoreparatører i Danmark, får nu det mere mundrette navn ”Dansk Bilbranche Råd.”  Det blev foreningens repræsentantskab enige om på et møde på Fyn, hvor CAD fejrede 75 års jubilæum.

Navneskiftet skal være med til at skabe en mere offensiv strategi for de 1.743 medlemmer. Men det koster – så man fik også gennemført en kontingentstigning, skriver ”Motor-Magasinet.”

”Vi løfter nu op på et nyt niveau – fra 1. division til superligaen – i en slags hamskifte, fordi vores interesseområde bliver udfordret, og fordi vi oplever øgede og nye arbejdsopgaver fra medlemsvirksomhederne, der bliver færre og større,” sagde landsformand Henrik Pedersen i sin beretning under sin fremlæggelse af hovedbestyrelsens beretning.

Blandt emnerne, der i øvrigt blev diskuteret på det fynske møde, var erhvervsskolereformen, forsikringssamarbejdet, reparationsgrænsen, Ankenævn for Biler, høring om ny lovgivning, det europæiske samarbejde samt et tveægget forsikringssamarbejde.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk