Michael Henriksen, der faldt ned i Kattegat med sin helikopter fredag middag, var en af landets største vognmænd – og hundredvis af chauffører mindes ham og de tre andre ofte fra lastbilbranchen, der omkom i styrtet.

Foruden Michael Henriksen var det en af hans nærmeste medarbejdere, Morten Friis fra Norrecco – samt to leverandører, Volvo Group Trucks adm. direktør Søren Wettergreen og direktør i Volvo Truck Center Hillerød, Mark Jacobsen

Det sker ved at chaufførerne kører deres lastbiler ind til siden og holder et minuts stilhed mandag morgen.

Det oplyser TV2.dk.

Chauffører fra City Container og SCT
Mange af chaufførerne kører i Michael Henriksens vognmandsforretning ”City Container” – men også andre chauffører støtter minde-aktionen. Det gælder bl.a. chauffører i SCT i Gilleleje – et firma, der kører meget for Metrobyggeriet og derfor er tydelige i Københavns trafik.

SCT-chaufførerne har også en anden grund til at mindes – for de mistede deres chef gennem en menneskealder, SCT’s grundlægger Svend Christiansen, der dog døde af naturlige årsager.

I hvert fald vil City Containers chauffører holde et minuts stilhed kl. 06.00 i morgen tidlig, mens chaufførerne hos SCT holder et minuts stilhed kl. 07.30. Det kan give lidt trafikale udfordringer – for man ved endnu ikke, hvor mange chauffører, der tager del i minde-højtideligheden. På en lukket facebook-side for chauffører havde 100 meldt sig søndag aften.

Koncerndirektør Henning Christiansen, der er søn af afdøde Svend Christiansen, bakker op om aktionen. Han føler sig direkte rørt over chaufførernes initiativ, udtaler han til TV2.dk.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk