Det er ikke længere sæson for cirkus-forestillinger i det høje nord – men derfor går en virksomhed som Cirkus Arena ikke i hi. Både telte og dyr lånes i stort tal ud til forestillinger ude i Europa i vinterhalvåret.

For Cirkus Arena var der bare det problem, da sæsonen sluttede, at man manglede transportmuligheder til de lange køreture – det vil sige lidt mere moderne lastbiler til at klare opgaven.

Opdateret sit materiel
Cirkusdirektør Benny Berdino og hans søn Jackie valgte sidst på efteråret at få opdateret deres materiel – og de stod faktisk og manglede 11 trækkere, der kunne køre de mange trailere med udstyr, medarbejdere og dyr.

Helt nyt materiel var ikke det, som man ønskede – for brugt materiel kan sagtens opfylde behovet for et cirkus. Især når køretøjerne er vedligeholdt.

Løsningen fandt cirkusfamilien Berdino hos  Scania Used Truck center, som netop havde fået 11 ens røde trækkere ind på lageret. Finansieringen stod Scanias eget finansieringsselskab for – med en god aftale, og så havde Cirkus Arena fået 11 nyere brugte Scania G 400.

Vil undgå nedbrud
Cirkuslivet er lig med mange rejser og transport – med levende dyr – og det var derfor vigtigt for Cirkus Arena at undgå nedbrud. Derfor tegnede Benny Berdino en “Classic 20+ serviceaftale” på alle lastbilerne, som er en serviceaftale til Scania-køretøjer over fem år.

Med denne serviceaftale bliver bilens software automatisk opdateret, når den er til service – det giver optimal oppetid for Cirkus Arena.

Det siger kontraktchef hos Scania, Preben Kristiansen.

Reservedele klar
”Det betyder, at vi kan have de rigtige reservedele klar, hvis den skal ind på værkstedet, og Cirkus Arena skal dermed ikke undvære lastbilen i længere tid end absolut nødvendig,” siger Preben Kristiansen.

Alle indkomne lastbiler på værkstedet gennemgår syn for at vurdere deres stand. Lever de op til Scanias standarder, tildeles de certifikatet ”Approved” (engelsk for godkendt).

Classic 20+ serviceaftale
Når man køber en ”Approved” lastbil over fem år, følger der en Classic 20+ serviceaftale med i prisen. Den gælder i et år.

En Classic 20+ serviceaftale giver 20 procent rabat på arbejdsløn og en reservedelsrabat på originale reservedele svarende til alderen på bilen i procent – gældende på Scania-reparationer på bilens chassis.

Man har tillige mulighed for at få 15 procent udbetaling ved finansiering gennem Scania Finans – og mulighed for at få en fordelagtig lastbilforsikring. Dertil kommer 12 måneders drivelinegaranti.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk