Transportminister Henrik Dam Kristensen og DI direktør Michael Svane var i dag mandag stand in for IRU, International Road Union. Under deres besøg hos vognmandsorganisationen ITD overrakte han hædersprisen ”Top Road Transport Managers 2013” til transportvirksomheden Dantra A/S.

Ministeren gav prisen til to af branchens respekterede professionelle, nemlig Dantras adm. direktør Kenneth Jensen og tidligere direktør Helge Jensen – far og søn.

Indstilet priser uafhængigt
Det er ITD, der har indstillet Kenneth Jensen, mens DI Transport har indstillet faderen Helge Jensen. Indstillingerne er foretaget helt uafhængigt af hinanden.

IRU uddeler prisen til ledere, som gør en indsats for trafiksikkerhed, miljø og stadigt bedre uddannelse af medarbejderne. Samtidig skal prisvinderne være aktive medspillere i det arbejde, som deres brancheorganisation udfører. De krav lever ITD-medlemmet Dantra A/S høj grad op til.

Føl-ordning
Dantra A/S arbejder med såkaldte ”Masterdriver-koncepter”, hvor erfarne chauffører underviser firmaets andre chauffører i sikker, miljøvenlig kørsel og godshåndtering.

Tankvognsfirmaet arbejder samtidig aktivt med en åben kommunikation til omverdenen og er en god ambassadør for branchen i medierne. I 2010 var virksomheden med på skolebesøg for at vise, hvordan børn undgår farlige situationer med lastbiler.

Igennem flere år har Kenneth Jensen og Helge Jensen sørget for at være aktive medspillere i ITD ved at være med i ITD’s netværk.

100 specielle tankvogne
Lastbilflåden er på over 100 specielle tankvogne, som hver dag transporterer flydende produkter overalt i Danmark og Europa. Kenneth Jensen er fjerde generation i spidsen for familiefirmaet.

Transportminister Henrik Dam Kristensen (S) overrakte prisen, da han i dag var på besøg hos ITD for at drøfte aktuelle forhold i vejtransporten.

– Det var nogle udbytterige timer, hvor vi kom omkring de mest aktuelle debattemaer i branchen. Vi benyttede fra ITD’s side lejligheden til at kaste lidt nuancer og kompromissøgende synspunkter på bordet. Det, mener vi, branchen har mest brug for, siger ITD’s adm. direktør Jacob Chr. Nielsen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk