(MÜNCHEN)

Schmitz Cargobull er klar med nye telematic systemer og en app, som gør tip-trailere mere digitaliserede. Der var premiere på BAUMA messen i München – nu er de på vej.

Trailerproducenten Schmitz Cargobull satser mere end nogensinde på digitalisering. På BAUMA entreprenørmassen i forsommeren viste den tyske producent nye tiptrailere med tredje generation af telematiksystemet ”Trailer Connect.” Nu er nyheden på vej hertil.

I første omgang skal det give brugerne med komfort ved betjeningen – desuden er der nye funktioner så som fortæller om slidte bremsebelægninger og en kontrolsystem til overvågning af lufttryk på trailerens dæk.

På BAUMA var de nye systemer indbygget i to af Schmitz Cargobull’s S.KI SMART PLUS trailere – med ny trailer-telematik.

Mere sikker hverdag

Allerede i dag findes de nye telematik-systemer i eksporttrailere som gardintrailere og køletrailere. Nu også i tiptrailere, så hverdagen bliver mere sikker for chaufføren.

Her gælder bl.a. intelligent opkobling og diagnostisering, dokumentation og betjening.

Det nye system fortæller ikke kun om slidte bremsebelægninger, men også ved hvilket hjul bremserne er ved at være nedslidte. På den måde kan man planlægge sine reparationer i stedet for at stå med et problem ude på landevejen under en transport.

Kontrol via Smart Phone

Lufttryk-kontrol-systemets sensorer er nu placeret direkte på fælgene – systemet melder om såvel lufttryk som dækkets temperatur. Efter-påfyldnings af luft foregår via PSI-systemet, så lufttrykket altid er perfekt – og aflaster chaufføren.

Alle funktioner og dermed køretøjets tilstand, kan man konstant aflæse f.eks. på via SmartPhone eller eller tablet over TrailerConnect portalen og den nye ”beSmart” app fra Schmitz Cargobull.

Schmitz Cargobull er Europas ledende producent af lastbilstrailere med en produktion på 61.000 enheder om året. Virksomheden beskæftiger 6.400 medarbejdere. Omsætningen i finansåret 2017/18 var på 2,2 mio. Euro (16,5 mio. kroner).

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk