Den første MAN TGE til det danske marked er netop landet – selv om de første biler først leveres til kunderne 2. september.

Der er dog masser af forberedelsesarbejde internt, så første TGE er til internt brug – det vil sige som servicebil og demo-bil.

MAN TGE havde officiel Danmarkspremiere på Transport 2017 i Herning tidligere på året. Her var der stor interesse – og de første kundeordrer kom i hus alene bare kunderne så den nye MAN standen.

Besøge potentielle kunder

Efterfølgende er flere ordre kommet til og disse ordrer vil snart blive lagt ind i ordresystemet. De vil være blandt de første biler, der skal leveres til september.

Med et åbent ordresystem og demobiler, der netop er ankommet, skal MAN’s salgsorganisation nu i gang med at besøge potentielle kunder henover sommeren.

Indtil nu har lancerings-fasen været på halvandet år.

Ved at være i mål

”Det har været vildt spændende at få lov til at følge og påvirke arbejdet med at få MAN’s første varebil bragt på markedet i Danmark. Det har været et langt forløb, hvor alle processer og en masse praktiske udfordringer har været vendt i samarbejde med vores mange MAN lastbilhuse. Nu hvor jeg ser den første MAN varebiler rulle ind på pladsen, er jeg naturligvis lettet. Med de første demobilers ankomst ved jeg, at vi er ved at være i mål,” siger MANs varebilschef Nicolai Sperling.

Nødbremse som standard

Den nye varebil fra MAN tilbydes med en lang række af sikkerheds- og hjælpefunktioner. Som standard kommer TGE’en med sidevind assist og multikollisionsbremse.

Som option fås varebilen med bakassistent, P-assistent, sidekollisions-assistent, linjevogter og såkaldt rangeringsassistent, hvor man bakker som TGE med trailer alene ved at benytte knappen til spejlindstilling.

Derudover kommer MAN TGE med nødbremse som standard, og bliver dermed den første varebil i Danmark, der har denne vigtige sikkerhedsfunktion som standardudstyr.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk