En helt ny udgave af Kia Sportage kommer på markedet sidst på året.

Fabrikken har netop vist de første billeder af bilen – men en europæisk udgave vises først i september.

Den nye Sportage er resultatet af en samarbejdsindsats mellem Kias vigtigste globale designnetværk i Korea, Tyskland, USA og Kina.

Fem søjler

Kias nye designfilosofi, Opposites United, blev afsløret tidligere i år – og er kernen i den helt nye Sportage.

Filosofien består af fem søjler: Joy for Reason, Power to Progress, Technology for Life, Tension for Serenity og Bold for Nature.

Særligt den sidste søjle, Bold for Nature, har påvirket designet af den helt nye Sportage, med en designidentitet, der tager en dristig, emotionel, moderne – men organisk form.

Kias fremtidige DNA

Principperne  vil påvirke alle fremtidige Kia-design og give dem det samme grundlæggende DNA.

Den tankevækkende og dristige filosofi styrker forbindelsen mellem design og Kias nye brandretning: ”Movement that inspires.”

Designerklæring

Fronten af den helt nye Sportage skaber et indtryk med tankevækkende designerklæring med en detaljeret og orienteret sort gittergrafik, der strækker sig over frontens bredde.

Det aflange gitter forbinder Kias moderne signatur, Tiger Nose-grill, der fungerer som bilens visuelle omdrejningspunkt – med det karakteristiske boomerang-formede kørelys, der skaber en solid afgrænsning for de iøjnefaldende forlygter.

Styrke og stabilitet

Bagtil bevarer den helt nye Sportage sin stærke identitet med sin bredde – så SUV’en udstråler både styrke og stabilitet.

Den store nedre kofanger er baseret på samme designfilosofi som det tekniske sorte frontgitter, der forbinder den helt nye Sportages bageste designelementer.

Kernen i kabinen

En kurvet integreret skærm med en slank touchskærm og detaljerede ventilationshuller danner kernen i den helt nye Sportages kabine.

Optimalt placeret i forhold til fører og passagerer foran er en midterkonsol – med opbevaring, kopholdere og soft-touch-knapper – ved siden af shift-by-wire gearvælgeren.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk