SFT Logistics A/S i Greve har investeret i 14 nye Iveco Daily. Leverancen er den anden i år, da de i begyndelsen af året fik leveret 10 tilsvarende Daily varebiler.

Det seneste år har den seks år gamle virksomhed oplevet en stor vækst – ikke mindst på grund af Corona-krisen.

Hovedparten af leverancerne er fødevarer og medicin, som igennem hele pandemien har været efterspurgt i stor stil. Netop fødevarer og medicin er ofte temperaturfølsomt gods, og derfor stilles der i høj grad krav til en kvalificeret transport.

Bedre kunde-service

”Vi har haft virkelig travlt det seneste år, især efter vi udvidede med en terminal i Fredericia for at kunne servicere vores kunder i Vestdanmark bedre. Derfor har vi nu udvidet vognparken endnu en gang,” siger Sonja Arsovic Christensen, CEO hos SFT Logistics.

Virksomheden har været meget tilfredse med samarbejdet med Iveco og med REA Erhvervsbiler i Slagelse.

”De har stor forståelse for vores forretning, og for at vores biler skal så hurtigt som muligt ud på vejen igen, hvis der alligevel skulle ske nedbrud eller skader,” udtaler Sonja Arsovic Christensen.

Høje ambitioner

For Iveco Danmark er SFT Logistic på alle måder en drømmekunde.

”Virksomheden har høje ambitioner om vækst og ekspansion, men formår at vokse uden, at det er på bekostning af deres forpligtelse til bæredygtighed og sikkerhed for chauffører og omverden. Det spejler i høj grad vores værdier hos Iveco og optimerer samarbejdet,” siger Lars Kragh, Country Sales Manager hos Iveco Danmark.

Hyppigere udskiftninger

Netop den grønne omstilling henimod bæredygtig transport er en integreret del af SFT Logistics’ dagligdag og vision for fremtiden – og det må også gerne koste nogle penge undervejs.

Således skifter SFT Logistics bilerne i vognparken ud hyppigere end mange andre. Dermed er man sikker på altid at have den mest opdaterede og miljøvenlige teknologi.

De seneste 14 varebiler fra REA Erhvervsbiler i Slagelse er da også leveret med seneste Euro 6d miljøkrav – dels for at minimere luftforureningen, dels for at kunne køre ind i miljøzonerne i de større byer.

Brdr. Plagborg og Thermo King

De nye Daily varebiler er opbygget i samarbejde med Brdr. Plagborg og Thermo King med en 8-pallers kasse med lift og køleanlæg.

Derudover er bilerne udstyrede med de nyeste sikkerheds- og komfortpakker for at sikre optimale betingelser for både chaufførerne og for omgivelserne i de tætbefolkede områder, varebilerne tit kører rundt i, når der skal leveres fødevarer og medicin.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk