Mange håndværkere pendler fra opgave til opgave i løbet en enkelt arbejdsdag. En sådan hverdag stiller krav til de mobile transportsystemer, der bruges til at fragte værktøj og materialer mellem byggepladserne.

Derfor har Sortimo udviklet WorkMo, der består af bærbare komponenter, som nemt kan samles og adskilles, transporteres og udvides til bl.a. en værkstedsvogn eller arbejdsbænk, et arbejdsbord eller til en komplet arbejdsstation.

Ønske om fleksibilitet

Lange arbejdsdage, hvor flere forskellige opgaver fylder agendaen, er ikke just en mangelvare hos håndværksvirksomhederne landet over.

Efterspørgslen på fleksible varebil-indretninger er derfor stor.

Mange vekslende arbejdsopgaver kræver forskellige remedier, varierende arbejdsstillinger og et fuldt overblik over værktøj og materialer – alt dette uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Alt i én mobil løsning

Hos Sortimo er fleksibilitet og sikkerhed væsentlige produktparametre, og derfor har man udviklet det multifunktionelle system WorkMo.

”Vi ved, at tilpasset indretning og alsidige opbevaringsmuligheder spiller en stor rolle for effektiviteten. WorkMo forener transportsystem, værkstedsreol, værkstedsvogn og arbejdsstation i en og samme løsning. På den måde kan du sammensætte systemet, som du har brug for den pågældende dag,” siger adm. dir. hos Sortimo Skandinavien, Michael Pettersson.

Bærbare enheder

WorkMo består af bærbare enheder til opbevaring af værktøj og materialer, som man kan kombinere og sammensætte, alt efter hvilke behov man har den pågældende arbejdsdag.

Man vælger derfor selv, hvorvidt man vil udstyre din WorkMo-station med skuffer, opbevaringshylder, Sortimos BOXXe og/eller kuffertudtræk. I kombination med tilbehøret kan stationen udvides med f.eks. stikdåse, arbejdsplade og spændesystem og dermed blive omdannet til en funktionel arbejdsplads, hvor man kan tilpasse komponenterne helt efter sit eget behov.

Let at komme i gang

En dag på farten med WorkMo kan eksempelvis se således ud:

Man fylder sine WorkMo-blokke hjemmefra, læsser varebilen og fastsurrer systemet. Så er man klar til at køre. Ved ankomst hos kunden læsser man sin WorkMo af og sætter den på sin Sortimo Roller (en hund), så man nemt kan rulle sin arbejdsstation frem og tilbage mellem varebil og arbejdssted. Fælles for hele systemet er, at det forsvarligt opbevarer sit grej, men at det også kan fastsurres med Sortimos fastsurringssystem ProSafe.

”Løsningen ruster altså medarbejderen til arbejdsdagens mange forskellige opgaver fra det øjeblik, varebilen lastes. Det er funktionelt og effektivt, men gør også transporten mere sikker. Når man har det forkromede overblik over sit grej, ved man, at der ikke er løse genstande i varebilen, som kan skade én eller resten af lasten. Og når man fastgør systemerne ved hjælp af fastsurring, øger det sikkerheden yderligere for både udstyret og medarbejderen,” siger Michael Pettersson.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk