DAF Trucks vækker New Generation XF, XG og XG+ til live på computerskærme og mobile enheder med en ny app, der giver en forstærket virkelighed, og en medrivende virtuel onlineoplevelse.

Der er tale om en nyskabelse inden for branchen.

Med den interaktive og virkelighedstro New Generation DAF-app – som kan downloades via app-butikkerne på Google Play og Apple – er samtlige detaljer på New Generation XF, XG og XG+ lastbiler et enkelt klik væk på en hvilken som helst mobil enhed.

Udforsk lastbilen derhjemme

Ved hjælp af kameraet på en mobiltelefon eller tablet kan softwaren placere lastbilen, hvor man ønsker det: På skrivebordet, på en parkeringsplads eller i stuen derhjemme.

App-brugere kan derefter udforske lastbilen fra alle vinkler – indvendigt og udvendigt – og opdage alle detaljer og funktioner.

DAF Virtual Experience, et interaktivt onlinemiljø, er blevet lanceret samtidig med New Generation DAF-appen, og den efterligner sin identiske pendant på DAF’s Onsite Experience Centre i Eindhoven.

En virtuel køretur

Dette virtuelle domæne tilbyder shows, præsentationer, videoer, en live chat og endda muligheden for at tilmelde sig en virtuel køretur i New Generation XG og XG+.

Et besøg på DAF museet og en virtuel webshop er også inkluderet. Der vil blive tilføjet flere funktioner i løbet af året.

Hjertet i denne virtuelle oplevelse er showroomet “Start the Future”. Her kan besøgende komme helt tæt på New Generation XF, XG og XG+ og opdage nogle af de vigtige funktioner, der gør disse nye serier af lastbiler så revolutionerende.

Ikke bare gaming-miljø

“DAF Virtual Experience er designet til at fungere på alle enheder – stationære og mobile. Det er reaktionsstærkt, hurtigt og meget mere end blot en videoproduktion med udseende og fornemmelse som et avanceret gaming-miljø,” siger Richard Zink, Director Marketing & Sales hos DAF Trucks.

New Generation DAF-appen og DAF Virtual Experience er en del af en omfattende digital lancering af den nye generation af lastbiler – og samtidig kommer der også en ny generation inden for kommunikation.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk