Jesper T Lok, der har været administrerende direktør for DSB siden maj 2012, har opsagt sin stilling, og dermed skal DSB’s bestyrelse nu finde en ny administrerende direktør til virksomheden.

Han fratræder sin stilling, når en afløser er på plads, senest den 31. august 2015. Herefter overtager han ledelsen af en virksomhed med globale aktiviteter, som åbenbart godt kan vente med hans tiltrædelse.

“I DSB’s nyligt udgivne halvårsrapport konkluderede vi, at DSB er så godt som i mål med “Ét Sundt DSB”. Dermed er vi klar til at tage hul på den næste strækning af DSB’s strategiske rejse. Vores administrerende direktør har i den forbindelse valgt at søge nye udfordringer, og bestyrelsen vil i løbet af de kommende måneder finde Jespers afløser,” siger formanden for DSB’s bestyrelse, Peter Schütze.

Jesper T. Lok var inden sin tiltrædelse  hos DSB ansat i shippingfirmaet Svitzer – og tidligere havde han stillinger i A.P. Møller-Mærsk Gruppen – og bl.a. udstationeret i lande som NIgeria, Pakistan, Taiwan og Japan.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk