DSB’s bestyrelse har udpeget ny administrerende direktør for virksomheden. Ny frontfigur bliver Flemming Jensen, der kommer fra en stilling som Koncerndirektør Operations og talsmand for SAS i Danmark.

Flemming Jensen er født i 1959 og er i dag medlem af SAS Group Management. Flemming Jensen begyndte sin karriere i SAS i 1989, og har fra 2008 bestridt et antal ledende stillinger inden for SAS produktion, såsom Chief Operating Officer Production unit CPH.

I perioden 2002–2008 var han Chief Pilot og var før det pilot. Flemming Jensen er medlem af forretningsudvalget og hovedbestyrelsen i Dansk Industri og medlem af bestyrelsen i Industriens Arbejdsgivere i København (IAK). Flemming Jensens uddannelsesmæssige baggrund er pilot i Det Danske Flyvevåben.

Den rigtige ballast
”Jeg er glad for, at vi i DSB har kunnet tiltrække en så dygtig person som Flemming Jensen. Han har med sine erfaringer fra SAS den helt rette ballast til at drive DSB videre. Herunder sammen med de mange dygtige medarbejdere i virksomheden at føre virksomhedens nye strategi ud i livet. Det er et arbejde, der vil komme vores kunder og i sidste ende det danske samfund til gavn,” siger bestyrelsesformand for DSB, Peter Schütze.

Flemming Jensen tiltræder som adm. direktør i DSB senest den 1. maj 2015, med en basisløn på 4,5 mio. kr. årligt, plus 25 pct. variabel løn (resultatkontrakt), samt 10 pct. i pension.

”DSB er en fantastisk virksomhed med hele Danmark som kunde. DSB har i de seneste år gennemgået store forandringer og er nu en virksomhed med en sund økonomi og med fokus på det, der betyder noget for kunderne: togdriften. Der er skabt en ny og tydelig strategi for selskabet, og jeg glæder mig til sammen med alle kollegerne i DSB at komme i gang med opgaven, siger Flemming Jensen”.

Den nuværende direktør Jesper Lok forstsætter som adm. direktør for DSB frem til den 1. december og vil stå til rådighed for bestyrelsen frem til han tiltræder i ny stilling den 1. januar 2015.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk