Folkemødet på Bornholm er blevet en blanding af fest og politik, og for Dansk Transport og Logistik, DTL, er det vigtigt at være med – for at få en god dialog med politikerne og få øget bevågenhed fra pressen – ikke mindst de elektroniske medier.

”Vi prøvede allerede under sidste års møde at booke hotel i år – men alt var udsolgt. Så fik vi ideen med at holde vores møder på en sejlbåd, som en af vores medarbejdere har stillet til rådighed for os – og som nu er sejlet til Allinge Havn, siger erhvervspolitisk chef Ove Holm, DTL.

Tre deltagere fra DTL
30.000 gæster ventes til Folkemødet i Allinge, som omfatter mange politikere, erhvervs- og organisationsfolk samt presse.

Fra DTL deltager adm. direktør Erik Østergaard, erhvervspolitisk chef Ove Holm og kommunikationschef Søren Lauridsen. De vil, som de udtrykker det, bogstavelig talt gå om bord i den politiske debat fra den 13. til den 16. juni.

”Vi har valgt at deltage på folkemødet, fordi der her er mulighed for at komme tæt på politikere og organisationer, så vi under mere uformelle former kan levere vores budskaber”, siger Erik Østergaard.

Den mest centrale plads
Han er godt tilfreds med, at DTL med sin bådplacering i havnen har fået noget nær den mest centrale plads på folkemødet, der i år forventes at fordoble antallet af gæster, herunder et hav af politikere. DTL-medlemmer er også velkomne til at kigge forbi DTLs båd og få en snak.

Begivenheden, der første gang blev holdt i 2011, skaber en anderledes ramme om møder mellem beslutningstagerne i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner. Og ved at give borgerne mulighed for at møde beslutningstagerne ansigt til ansigt.

Utal af arrangementer
De fire dage byder på et utal af debatmøder og arrangementer, hvor DTL-folkene vil være aktive for vognmændenes sag.

”Ind imellem arrangementerne vil DTL holde frokostmøder på sejlbåden for at skabe varige netværksrelationer til politikere og relevante samarbejdspartnere”, oplyser Erik Østergaard.

DTL deltager bl.a. i disse arrangementer:
Torsdag er der debat om trængsel i Danmark, hvor DTL deltager sammen med Dansk Erhverv, Landbrug & Fødevarer og tænketanken Concito.

Fredag er der cabotagedebat med Europa-parlamentarikeren Ole Christensen og 3F.

Lørdag er der moleræs med Scania-modellastbiler sammen med transportordførerne.

”Jeg kan lige netop have de to model-lastbiler plus en masse materiale i min stationcar, så jeg kører til Bornholm, så vi er klar, når det hele går løs i dag, siger Ove Holm.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk