I forbindelse med lanceringen af den elektriske E-Transit lancerer Ford nu sit Pro program i Europa.

Ford Pro er et verdensomspændende serviceprogram, der har til opgave at tage hånd om Fords varebilskunder.

Her får varebilskunderne hjælp til alt fra service, software og finansiering. Men også overgangen til elektriske varebiler bliver lettere.

Hører sammen

Ford Pro og Ford E-Transit hænger uløseligt sammen, og netop kombinationen af de to tilbyder kunderne en optimal service.

Varebilskunderne får ifølge Ford derigennem et bedre overblik over deres flåde, mens Ford Pro samtidig hjælper med at sikre enkelt varebils oppetid og reducere omkostningerne.

De første Ford E-Transit ruller de første varebiler af samlebåndet på fabrikken i Tyrkiet, men allerede inden de første varebiler var færdigbyggede, lå der mere end 5.000 bestillinger i ordrebogen.

Har øget produktionen

Den store efterspørgsel har fået fabrikken til at skrue op for produktionen, så al kapacitet nu bruges på at
imødekomme den store efterspørgsel.

Ford E-Transit tilbydes i 25 forskellige varianter og med en nyttelast på op til 1.758 kg for varebilsvarianten.
Den har et omdrejningsmoment på 430 Nm og vil blive tilbudt med motorydelser på 184- og 269 hk.

Batteriet på 68 kWh giver en rækkevidde på op til 317 kilometer (WLTP) – ligesom den kan oplades fra 15- til 80 procent på 34 minutter ved en DC jævnstrøms-hurtiglader med op til 115 kW.

Et kvantespring

”Den elektriske E-Transit er et kvantespring for varebilskunderne. Den elektriske drivlinje og samspillet med Ford Pro vil øge kundernes produktivitet, når de overgår til fuldelektriske flåder,” siger Hans Schep, general manager, Ford Pro i Ford Europa.

E-Transit tilbydes med en bred vifte af Ford Pro løsninger, der blandt andet også omfatter opladningssupport med Ford Pro Charging.

Ford Pro Charging hjælper kunderne i overgangen til elektriske biler ved at tilbyde et fuldt integreret system til flåder, der er i stand til at identificere de mest effektive ladestrategier.

Den rigtige ladeløsning

I den forbindelse vil specialkonsulenter rådgive kunderne, og på den måde sikre at kunderne får den ladeløsning, der passer til deres elektriske varebilsflåde.

Med E-Transit får hver kunde en omfattende standardspecifikation og avancerede teknologier, der gør det nemmere og endnu mere fordelagtigt at elektrificere sin flåde af varebiler.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk