Blodprøver er blandt de vigtigste elementer i vores sundhed – og fremover skal 22 Fiat Doblò transportere blodprøverne fra læger til hospitaler på Sydsjælland.

Alle har nok prøvet at få taget blodprøver hos sin praktiserende læge, som sender dem for nærmere kontrol på et laboratorium – ofte på et hospital i regionerne.

En omfattende logistisk øvelse, som involverer chauffører i små varebiler. I Region Sjælland er denne transport udliciteret til virksomheden Klintø ApS, Sundvej 27 i Kalvehave i Sydsjælland – ved brofæstet af Dronnings Alexandrines Bro, der forbinder Sjælland med Møn.

Lokal forhandler

I virksomheden har man således investeret i 22 nye transportenheder, der skal transportere blodprøverne fra lægerne til hospitalerne.

Valget faldt på Fiat Doblò Cargo, som er blevet leveret af den autoriserede Fiat Professional forhandler Autocentro.

Forhandleren har trefilialer: Rødby, Nykøbing F og Vordingborg – en legendarisk Fiat Forhandler, der har sikret det italienske bilmærke en høj markedsandel i lokalområderne – ikke mindst for en høj servicegrad.

VIBO Cold køleboks

Doblò Cargo bilerne er indrettet med en køleboks fra VIBO Cold, og de kan styres fra en mobiltelefon.

Klimakassen har en let tilgængelig frontåbning, og der er tale om et aggregat på 12-24V DC og 110-40V AC samt elektronisk termostat med digital temperaturvisning og indbygget spændingsvagt, indbygget varmelegeme og indvendig ventilator. Dimensionen er 1,5 x 1,2 x 1.18 meter.

Bilen er Doblò Cargo L1 1.3 MJT 95 E6 Professional Ecojet med udstyr som el-sidespejle med varme, fartpilot samt skydedør i højre side og aircondition.

Fiat Doblò Cargo fås i øvrigt fra kr. 118.975 ekskl. moms.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk