”bott” bilindretning viste på BAUMA entreprenørmessen en ny type udtræksskuffe – udstyret med en tung automat med cola til de besøgende.

Man skal være opfindsom, når man skal markedsføre et nyt produkt på en travl messe – og det var det tyske varebils-indretningsfirma bott på entreprenørmessen BAUMA i München.

Hjælp til håndværkere

Der var tale om en ny udtræksskuffe i Vario+-modelserien. Den var placeret bag i en Peugeot Expert kassevogn. Skuffen er tænkt som en hjælp til håndværkere, så de slipper for at bøje sig ind i bilen efter deres udstyr.

På messen var udstyret ”omdannet” til en Coca-Cola automat, så man udover at vise den nye udtræksskuffe også kunne byde gæsterne på standen på et glas kold cola.

Lette materialer

Varebilen var selvfølgelig spækket med eksempler på god og sikker varebilsindretning, som tilmed er udformet i lette materialer som aluminium og kunststof sammen med stål, så totalvægten kan holdes nede – men samtidig så robust, at indretningen kan tåle hårdhændet behandling.

Vario og Vario+ er betegnelsen for nye indretningssystemer fra bott, der også sikrer, at værktøj samt allehånde skruer og bits bliver i skuffer og holdere, ligesom da bilen forlod værkstedet om morgenen.

Lastsikring

På BAUMA viste bott også to andre køretøjer, hvor der var fokus dels på lastsikring af bott-udstyr på en lille elektrisk Streetscooter ladbil – samt præsentation af en den nye bottTainer, der kan udformet helt efter kundens ønsker.

Desuden præsenterede man servicekufferten varioSort, så man hurtigt kan komme i gang på arbejdspladsen.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk