Isuzu Danmark har lanceret sin D-Max pick-up i en specialudgave med 25 meters flyttelift fra firmaet Klaas – der klarer opgaver i 25 meter højde.

Det er nemlig et hårdt arbejde at tømme en lejlighed eller et kontor på syvende sal, når man kun har trappen til hjælp.

Derfor er det en stor hjælp for flyttefirmaer at kunne klare arbejdet med en flyttelift.

Efter kundens ønske

Derfor tilbyder Isuzu Danmark, der er eksperter i ombygninger af deres D-Max pick-up model, nu køretøjet med påmonteret flyttelift – udformet helt som den enkelte kunde har behov for.

Under devisen ”Kan du tænke det, så kan vi lave det!” har den danske Isuzu importør udfordret den oprindelige pick-up tankegang.

Så nu kan man købe en Isuzu S-Cab 4×4 med en 25 meter Klaas lift til eksempelvis at flytte gods op og ned fra en lejlighed i op til altså 25 meters højde – svarende til syvende sal.

Sparer meget tid

Det er en særdeles tidsbesparende arbejdsproces i stedet for at benytte trapperne, og samtidig slider det ikke i samme grad på personalet.

”Løsningen er frembragt på baggrund af en forespørgsel fra en flytteforretning, og processen med at få lavet den første ombygning, og få den godkendt, har taget cirka halvandet år. Inden vi reelt har lanceret løsningen, har vi allerede solgt to ombyggede udgaver. Vi forestiller os, at vores nye liftløsning ikke bare er interessant for flytteforretninger, men også eksempelvis tømmerforretninger, tagdækkere og andre erhverv, der har behov for at få materialer bragt op i højden,” siger Brand & Sales Manager hos Isuzu i Danmark, René Andersen.

Fire hydrauliske støtteben

Standardopbygningen er baseret på en Isuzu D-Max S-Cab monteret med en møbellift med en drejbar platform.

Liften er monteret med fire hydrauliske støtteben og et multijusterbart udskud, som kan blive op til 25 meter – yderligere med udskydelig bundramme for optimal læssehøjde ved jorden.

PTO-udtag (kraftudtag) via bilens motor med øget tomgangsjustering gør den meget funktionel.

Dobbelt wiretræk

Det er muligt at tilslutte 230V og en indbygget elmotor til at drive liften med. Liften er betjent via et dobbelt wiretræk med maksimal last på 400 kg (ca. 200 kg på el-drift), og har som nævnt en arbejdshøjde på 25 meter. Samtidig har den automatisk kabelbetjening og betjening i toppen af liften.

Løsningen koster 423.434 kroner inklusive levering og alle omkostninger forbundet med syn og godkendelse i Danmark.

Bilen bliver indregistreret til ”særlig anvendelse”, hvorfor der ikke skal betales afgift. Den må køres med et almindelig B-kørekort, men det er ikke muligt at montere anhængertræk på bilen.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk