Med aftalen med jyske Pedersen & Nielsen Automobilforretning om salg og service af de japanske D Max pick-up modeller fra Isuzu fra årsskiftet, når den danske Isuzu-importør nu op på 22 forhandlere i Danmark.

Det skriver fagbladet Mester Tidende.

Der bliver tale om lokaliteter i Frederikshavn, Aalborg, Grenå, Auning, Aabenraa & Sønderborg. De to nye forhandlere i henholdsvis Aalborg og Grenå erstatter eksisterende forhandlere.

Ford og Renault

Pedersen & Nielsen forhandler på forskellige lokationer i Jylland også mærkerne Ford og Renault, der er meget stærke mærker indenfor erhvervskøretøjer – bl.a. Ford Transit og Ford Ranger samt Renault Master og Renault Trafic.

Pedersen & Nielsen har således allerede stor erfaring med erhvervssalg, og man ser frem til at blive en del af Isuzu Danmark.

Nellemann-koncernen

Isuzu D-Max er kendt som en særdeles robust pick-up – og den nye forhandler kender importøren af Isuzu særdeles godt, da den er en del af Nellemann-koncernen, der bl.a. også importerer Kia – et mærke, som Pedersen & Nielsen Automobilforretning forhandler.

I de i alt ni forretninger forhandler man i forvejen også bilmærkerne, Volvo, Ford, Kia, Renault, Dacia, Suzuki og Mazda – og på de otte af lokationerne har man ligeledes autoriserede serviceværksteder.

Stor interesse

Den nye forhandler har allerede modtaget betydelig interesse for den populære Isuzu D-Max fra den nuværende kundekreds indenfor landbruget såvel som eksisterende erhvervskunder.

”Isuzu D-Max er bestemt attraktiv for vores kunder fra erhvervs-, bygge- og landbrugsindustrien – og mærket har ikke tidligere været tilgængelig lokalt i flere af vores forhandlerområder,” udtaler Jesper Brix, direktør hos Pedersen & Nielsen, til fagbladet Mester Tidende.

55 års erfaring

Isuzu Danmark drager stor fordel af Pedersen & Nielsens erfaring og kundekreds.

”Deres ry for fremragende kundeservice og omfattende viden om de lokale landbrugs- og erhvervsområder gør dem til en værdifuld tilføjelse til vores netværk,” udtaler René Andersen til Mester Tidende.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning har mere end 55 års erfaring i branchen, og er en af Jyllands største bilforhandlere med tilhørende autoværksteder.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk