MAN’s danske varebilssælgere er gjort af et særligt stof – de er bedre til at sælge TGE-varebiler end deres kolleger i de øvrige lande i Europa.

Derfor har MAN i Danmark netop vundet den eftertragtede titel ”MAN TGE Champion” for året 2020 – indstiftet af fabrikken.

Men det er ikke hele historien, for også i 2018 vandt de titlen – mens det i 2019 blev til prisen ”MAN e-TGM Champion” for at sælge flest elektriske TGE-varebiler.

Stigende salg

MAN TGE er gået sin sejrsgang herhjemme med markedsandel for varebiler på 0,9 procent i 2018 til én procent i 2019 og i fjor til 1,4 pct. Flot taget i betragtning af, at MAN ikke har så mange forhandlere i forhold til varebilsforhandlere generelt.

De fleste kender MAN som et lastbilsmærke, og det gode salg hænger ikke mindst sammen med, at mange lastbilvognmænd vælger TGE som deres servicebil eller bybil.

24/7 serviceopbakning

MAN TGE følger MAN lastbilerne rent servicemæssigt – og som kunde kan man nyde godt af de lange åbningstider på værkstedet og 24/7 serviceopbakning. På et MAN værksted behøver man ikke at bestille tid.

Vi mødte på Transport 2021 produktchef Mikael Søe Jensen og markedschef Nicolai Sperling, der viste det synlige bevis for titlen frem for VOTY.dk.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk