Danmarks Fiat Professional-forhandlere er klar med et godt tilbud – nemlig fem års garanti på Fiat varebiler i marts måned.

Det sker med kampagnen Pro Weeks hos alle Fiat Professional-forhandlere med mulighed for fem års garanti eller op til 200.000 km uden merpris.

Tilbuddet gælder alle kassevogne, chassiser og person-transportere i Fiat Professionals modelprogram.

Ni-trins automatgear

Det gælder således den opdaterede Ducato, som nu fås med et helt nyt ni-trins automatgear. Ducato fås i tre forskellige længer, tre forskellige højder og med en totalvægt på fire tons. Den mest populære udgave er Ducato L2H2 Pro (mellemhøj og mellemlang) med 140 hk.

Standardudstyret omfatter bl.a. Safety Brake Assist, skiltegenkendelse, vejbaneassistent og lysassistent. Prisen er fra 194.900 kroner eksklusive moms.

Talento med ny teknik

Fiat Talento har fået udvidet udstyrsniveauet, så standardudstyrs-listen nu omfatter bl.a. automatisk klimaanlæg, navigation, syv tommer touchskærm, bakkamera, p-sensor bag, LED-kørelys og Apple Carplay.

Dertil helt ny type af Euro 6-motorer. Priserne begynder ved 164.900 kroner for udgaven med 120 hk.

Doblò specialiteter

Fiat Dobló kan som eneste i klassen fås som ladbil i Work Up-udgaven. Den lille ladbils størrelse (under 5 x 1,9 m) gør den interessant på byggepladsen og i byrummet, og samtidig med at der er plads til tre europaller på ladet.

Den har også en af markedets laveste grønne afgifter for en ladbil og en pris, der begynder ved 159.899 kr. Her er der udstyr som fartpilot, radio med Bluetooth og touchskærm, varme i førersædet og aircondition.

Det samme udstyr har varebilen Dobló Cargo L2 med et varerum på 4,2 kubikmeter. Prisen starter ved 124.900 kroner.

Den mindste varebil

Den lille Fiat Fiorino er som skabt til varekørsel i byen – for den er den mindste varebil i sin klasse efter at Citroën og Peugeot har stoppet produktionen af søstermodellerne til Fiorino, Nemo og Bipper.

Pro-udgaven af Fiorino har bl.a. fem tommer touchskærm med Bluetooth, fartpilot, el-indstillelige sidespejle med varme samtg læderrat til fra 93.474 kroner. Stadig eksklusive moms.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk