Vi har set både Porsche og Corvette ombyggede som pick-up gennem årene – nu kommer så endelig Ferrari.

Den engelske TV kanal History Channel’s nyeste  show, Ultimate Wheels, har en ombygget Ferrari 412 fra 1989 som bærende element.

Det er i dag udstillet i London Motor Museum – og er ombygget i London Supercar Workshop af ejeren Elo, som går målrettet efter at bygge biler om til sin serie af “Ultimate Wheels,” Bilen er e provokation af Elo i lyset af den stigende luksus-ombygning af klassiske lejligheder i London.

Den perfekte håndværker-bil
Bilen er ombygget af Elo og hans medarbejder Will Trickett – for at bygge den perfekte jobbil  til en overklasse håndværker.

De fjernede 300 mm af taget og fik indbygget et lad på cirka 1 meters længde – og beklædte det med teaktræ, som man kender fra luksus-lystbåde. For at kunne klare godset, har de også ændret affjedringen. Udstødningen er ændret, så man fra førersædet .kan indstillet lyden til en brøl fra de kraftige motor eller en afdæmpet lyd. Motorhjælmen er ændret, så den nu minder om designet af et maskingevær.

Elo arbejder på andre biler  I TV serien- så som en VW camper,ena Ford Mustang, en Audi rallybil og  den klassiske engelske Bristol.

London Motor Museum er det eneste museum, som har en kollektion af mere end 200 gamle biler fra Europa og USA – den ældste fra 1930. De har bl.a. et par eksemplarer af BAT-mobilen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk