I de første udstillingsdage på Transport 2013 i Herning kunne de besøgende stemme på, hvem de gik ind for som vinder af Årets Transportvirksomhed – og i lørdag aften blev de tre nominerede så offentliggjort.

Det skete i festlige rammer i forbindelse med den store gallafest lørdag aften, og adm. direktør Georg Sørensen fik opgaven at fortælle resultatet – og det blev Bette Gris ApS, Thy, P. Fournaise A/S, Fredericia samt HLS Fragt/Slagelse Transportcenter A/S.

Finale 25. maj
Dermed blev det endestation i konkurrencen for  J.H.Transport i Brøndby, Erik’s Fragt i Brabrand og Budstikken A/S i Brøndby, der dog nåede langt i konkurrencen ved at nå til semifinalen.

Finalen og kåringen af vinderen af konkurrencen finder sted på DTL’s generalforsamling 25. maj 2013 ved en live afstemning i Nyborg.

Værdi til virksomheden
Kreativitet er nøgleordet for Årets Transportvirksomhed i 2013, der i år skal findes blandt virksomheder, der har udviklet en forretningsidé, opfindelse eller arbejdsmetode, som giver virksomheden værdi. 

Årets Transportvirksomhed arrangeres i samarbejde med Codan, Scania, Bridgestone, VBG, Dansk Autohjælp og Danmarks Transport-Tidende, som er mediepartner.

Fakta: Her er nogle af kendetegnene på de tre nominerede:

1) Bette gris i Thy:

Høj kvalitet holder kunderne til: Kvalitet og dyrevelfærd til fingerspidserne fastholder og tiltrækker nye kunder på trods af højere priser end hos konkurrenterne. Stærk forankring i lokalmiljøet – Thys ungdom støttes med 100.000 kr. om året.

2) P. Fournaise i Fredericia:
Danmarks første genbrug af vinduesglas: Satte som den første virksomhed i Danmark genbrug af glas fra vinduer og døre i system. Opfinder løbende forbedringer af virksomhedens maskineri, bl.a. Tykke Bertha,en hollandsk brunkulsknuser, som fjerner aluminiumslister fra vinduerne. 

3) HLS Fragt/Slagelse Transportcenter:
Skaber arbejde til skæve eksistenser:  6 af virksomhedens arbejdspladser er løbende til rådighed for handicappede, fleksjobbere og nydanskere. Den sociale indsats har ført til mange loyale medarbejdere og goodwill blandt kvarterets rødder. Har løbende praktikanter.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk