Finn Bjerremand Andersen har siden år 2000 arbejdet med testkørsel, beskrivelse af transportmateriel og transportstof for de to transportblade Danmarks Transport-Tidende og Trans Inform.

Oprindelig har Finn Bjerremand Andersen, der er uddannet bjærger ved forsvaret, og som er merkonom i transport/logistik og personaleadministration, været eksportchauffør, selvstændig vognmand, og disponent i flere specialtransportvirksomheder.

Sideløbende har Finn Bjerremand Andersen i perioden 1985 til 1997 været sekretær i en erfagruppe for eksportvognmænd og har for transportpressen testkørt nye lastbiler siden 1987.

Erhvervspolitisk afdeling
Finn Bjerremand Andersen tiltræder stillingen hos DTL (Dansk Transport og Logistik) den 3. februar 2014 og bliver tilknyttet DTLs erhvervspolitiske afdeling under ledelse af DTLs erhvervspolitiske chef Ove Holm.

Finn Bjerremand skal blandt andet arbejde med tekniske høringssager, medlemsservice på lastbilteknik, DTL’s Kran Blok-erfagruppe, test af lastbiler og tekniske artikler til DTL Magasinet.

”Finn Bjerremand er en kendt og respekteret mand i vognmandserhvervet, og jeg er sikker på, at DTL og DTLs medlemmer vil få stor glæde af hans store viden om lastbilteknik,” udtaler DTLs adm. direktør Erik Østergaard.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk