(JÖNKÖPING)

Utrolige Juha Ristimaa fra Finland har vundet Nordic Trophy konkurrencen fem gange – men en  landsmand blev i år hans banemand.

Vinderen hedder nemlig Mika Auvinen, der triumferede med sin grønne og sorte ”Highway Hero” tankbil – opbygget på en Mercedes-Benz Actros 2551.

Juha Ristimaa’s Scania R 560 med billeder af Madonna kunne ikke gå hele vejen – selv om Juha har arbejdet på at færdiggøre sit 25 meter lange modulvogntog i 10 måneder. Juha Ristimaa blev nummer tre.

Sat alle sejl til
Auvinen har dog kæmpet om prisen før og blev således nummer tre forrige år. I år har han sat alle sejl til.

”De, som kommer til konkurrencen, kommer til at se noget nyt og helt anderledes. Vi har virkelig gjort vores bedste for at det skal gå så godt som muligt i år. Nordic Trophy er den største og vigtigste konkurrence for mig,” fortalte Mika Auvinen spændt inden konkurrencen begyndte.
Andenpladsen gik til finnen Jari Javala med en Scania R620 med navnet “Ice Princess,” som samlet vandt kategorien “Bedste opbygning.”
Guldager med bedste indretning
Fra Danmark var Martin Larsen fra Poul’s Bremseservice i Toreby med. Hans Scania T164 vandt samlet forrige år.
Henrik Guldager, der har vundet konkurrencen syv gange (som er rekord), deltog i øvrigt i år med sin nyeste Volvo FH i kategorien for bedste indretning – og vandt.
Det er første gang, at det ikke er en Scania eller Volvo, der vinder hovedkonkurrencen.

Det er fagbladet Trailer, som står bag konkurrencen – og det var 35. gang, at konkurrencen gennemførtes.


 

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk