Volvo Trucks introducerer nu Volvo Flexi-Guld-kontrakten – en ny forbrugsbaseret servicekontrakt, hvor de månedlige gebyrer tilpasses det faktiske kilometertal.

Volvo Trucks vil nemlig gerne sikre, at vognmænd – deres kunder – får luft i økonomien.

Forbrugsbaseret

Derfor introducerer den svenske lastbil-gigant så Volvo Flexi-Guld-kontrakten – en ny forbrugsbaseret servicekontrakt, hvor de månedlige gebyrer tilpasses det faktiske kilometertal.

Muligheden for tilsluttede tjenester har banet vej for nye, fleksible løsninger til servicekontrakter og forbrugsbaserede betalingsmodeller.

Kilometer-baseret

Volvo Trucks introducerer derfor Flexi-Guld-kontrakten – med samme dækning som Volvo Guld-kontrakten, men med månedlige gebyrer fordelt på faste og variable dele (km-baseret), der er skræddersyet til lastbilens faktiske kilometertal.

“Mange transportvirksomheder har kortvarige aftaler med deres kunder eller opererer på uforudsigelige og svingende markeder. De udtrykker et behov for større fleksibilitet, når det gælder servicekontrakterne. Vi har nu teknologien til at muliggøre dynamiske og tilsluttede løsninger som denne”, siger Thomas Niemeijer, Business Development Manager, Service Contracts, Volvo Trucks.

Gennem telematik

Volvo Flexi-Guld-kontrakten er blevet muliggjort gennem fremskridt inden for telematik, der gør det muligt for køretøjer at kommunikere deres kilometertal i realtid med Volvo Trucks.

Kontrakten giver kunderne en fleksibilitetsperiode på 40 procent, hvor det årlige kilometertal kan overstige eller ligge under det aftalte kilometertal med 20 procent.

Hver månedlig faktura er baseret på den faktiske kørsel for den pågældende måned uden yderligere fakturering eller papirarbejde, såfremt kilometertallet ved udgangen af året er overskredet (inden for fleksibilitetsområdet). Det gør den særligt velegnet til kunder, der arbejder med sæsonbetonede ændringer og svingende efterspørgsel.

Betal mindre

“Det er ganske enkelt – hvis du kører mindre, betaler du mindre og vice versa. Volvo Flexi-Guld-kontrakten har samme dækning og driftstid som en Volvo Guld-kontrakt til samme forudsigelige pris, men har meget større fleksibilitet, så den kan tilpasses de skiftende forretningsbehov”, siger Thomas Niemeijer.

Volvo Guld-kontrakten er Volvo Trucks’ mest omfattende servicekontrakt og omfatter forebyggende vedligeholdelse og tilsluttet serviceplanlægning samt alle lastbilsreparationer.

Øger driftstid

”Den hurtige udvikling inden for tilsluttede tjenester giver transportvirksomhederne helt nye måder at øge køretøjets driftstid på og optimere køretøjets anvendelse. Ved at gøre betalingsmodellen mere fleksibel føjer vi en ny dimension til vores tilbud”, siger Anna Müller, vicedirektør, Service Market & Retail, Volvo Trucks Europe.

Volvo Flexi-Guld-kontrakterne findes på udvalgte europæiske markeder og vil gradvist blive udrullet til nye markeder i den nærmeste fremtid.

Fakta: Volvo Flexi-Guld-kontrakt

• Forbrugsbaseret servicekontrakt. Både vedligeholdelsesaktiviteter og det månedlige gebyr følger det faktiske kilometertal.
• Tilbyder en fleksibilitetsperiode på 40 procent for dit estimerede årlige kilometertal.
• Volvo Flexi-Guld-kontrakten har samme dækning og driftstid som Volvo Guld-kontrakten.
• Den er særligt velegnet til virksomheder med sæsonbetonede ændringer og en varieret arbejdsbyrde fra år til år.
• Ingen yderligere fakturering eller papirarbejde ved overskridelse af kilometertal ved årets udgang.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk