Det er i disse dage nøjagtigt et år siden, at vi var i Bilbio i Spanien til verdenspremiere og testkørsel af den nye MAN TGX.

Trods Corona-krise og nedlukninger er en fødselsdag stadig en fødselsdag – og det fejrer den tyske fabrik med lanceringen af den første specialmodel af deres nye flagskib med navnet MAN Individual Lion S, der kommer til salg i denne måned.

TGX Lion S leveres med motoreffekter fra 510 til 640 hk.

MAN Individual

Modellen er udviklet af MAN’s designafdeling sammen med afdelingen ”MAN Individual” – og den byder på på høj eksklusivitet.

Den fremstår med et helt specielt design og et udstyrsvalg, som tilfredsstiller de mest krævende kunder.

Under Brand-navnet MAN Individual tilbyder MAN Truck & Bus sine kunder et omfattende program af specialudstyr og kundespecifikke tilpasninger og tekniske modifikationer udført ab fabrik.

Karbon- og farveelementer

Dette gælder både førerhus og chassis, men også elektronik og drivlinje. Alle kundetilpasninger og modificeringer bliver udviklet af eksperterne hos MAN Individual.

Når det gælder eksteriøret på MAN TGX Individual LION S er der lagt vægt på visuelle karboneffekter på kofanger og spejlene foruden forskellige røde designelementer.

Lastbilens grill fremstår i sort med kromdetaljer og røde elementer – eventuelt efter ønske en tagbøjle med ekstralys i LED-udførelse – samt rustfrie stålelementer i front og på siderne, sorte fælge og den eksklusive MAN Individual-solskærm.

Læder og alcantara

Interiøret har også et eksklusivt præg med røde stiklinger på læder-multifunktionsrattet.

Sæderne er betrukket med Alcantara med røde ”diamant” stiklinger og armlænene og dørbeklædningen matcher det. På nakkestøtterne ses en rød MAN løve.

Dertil kommer Lion S-tekst, som ses på de forkromede lister på dørene – og det hele fuldendes af de røde sikkerhedsseler.

12,3 tommer touchscreen

Med TGX Lion S følger chauffør-komfortpakken, og det betyder premium sæder og fuld digital 12,3-tommers touchscreen instrumentering.

En række assistentsystemer som adaptiv fartpilot, stop/start, MAN ComfortSteering, Lane Return Assist LRA, linjevogter, styreassistent og fjernlysassistent følger også med.

Køje eller 1.400 liter skab

Efter ønske kan MAN Individual levere andre udstyrsdetaljer så som et meget rummeligt opbevaringsskab på 1.400 liter i stedet for den øverste køje eller en køkkenenhed med mikrobølgeovn og kaffemaskine.

På listen over optioner findes også et 22-tommers TV på sidevæggen over køjen.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk