Siden den første prototype med lithium-ion batteri blev vist på CeMAT 2011, har Toyota Material Handling Europe (TMHE) gennemført en lang række praktiske tests med BT lagertrucks hos kunder i forskellige lande.

Disse tests bekræftede produktets kvalitet, påviste holdbarheden og de reelle økonomiske fordele, der kan opnås ved anvendelse til opgaver med intensiv drift og flerholdsskift.

TMHE’s serie af lithium-ion truck omfatter modellerne BT Optio OSE250 og BT Levio LWE200, LPE200 og LPE240.

Forderle ved flerholdskift
De kører længere med lavere energiforbrug og færre omkostninger. Det betyder fordele for virksomheder med flerholdskift i forhold til de konventionelle truck med blysyrebatterier, både med når det gælder produktivitet, omkostningseffektivitet og mindsket CO2-udledning.

Virksomheder der bruger deres lagertruck til mere end ét arbejdsskift, har normalt brug for batteriskift, når de anvender konventionelle blysyrebatterier. Det betyder dels, at der skal investeres i ekstra batterier for at klare flerholdsdriften, og dels at der i løbet af arbejdsdagen bruges tid til at skifte af det afladede batteri med et nyt opladet batteri.

TMHE har et bredt udvalg af lithium-ion-truck, som er en perfekt løsning, når man vil fjerne behovet for ekstra batterier og batteriskift. Brugere med mange arbejdsskift og tungt arbejde har nu kun brug for ét lithium-ion-batteri.

Fuldt ledet på en time
Lithium-ion-batteriet er fuldt ladet efter kun en time, og det kan gøres i løbet af arbejdsdagen, når der er en naturlig pause som for eksempel kaffe- eller spisepauser.

Lithium-ion serien med dens spændende designdetaljer bruger også mindre energi i driften, hvilket reducerer elforbruget og driftsomkostningerne med 30 pct, hvilket igen betyder lavere CO2-udledning og bedre miljø.

Litium-ion holder længere
Lithium-ion-batterierne holder også længere. Sammenlignet med konventionelle blysyrebatterier holder de typisk tre gange så længe, og det sikrer en god langsigtet økonomi.

“Vi tilbyder truck med lithium-ion batterier til vores kunder for at give dem en forbedret driftseffektivitet, lavere omkostninger og mindre CO2 udledning. Vi henvender os især til virksomheder der kører med flerholdsskift idet de vil opnå de største forretningsmæssige fordele af dem,” siger Craig Walby, director of Product Management hos Toyota Material Handling Europe.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk