Den danske Scania-organisation åbner nu op for adgang til hurtig adgang til flere tusinde brugte køretøjer, der er til salg i Scanias globale organisation uanset mærke.

Det sker via en ny international salgsportal for såvel brugte lastbiler og busser som trailer og andet transportmateriel i det tunge segment.

Adgangen til portalen sker via smartphone, tablet og PC i såkaldt ”responsive design”, så søgeresultatet automatisk tilpasser sig den platform, som kunden anvender.

Nye søgefunktioner
”Med den nye portal ”used.scania.com” gør vi det meget let at finde præcis det brugte køretøj, man er på jagt efter. Kunderne får en lang række nye søgefunktioner, som gør det nemmere og hurtigere at lokalisere det perfekte brugte køretøj uden at skulle lede blandt en masse irrelevante køretøjer,” siger salgschef Lars Klogborg fra Scania i Kolding.

Han er ansvarlig for den danske del af Scanias nye internationale salgsportal og har store forventninger til den nye salgsportal.

Oprette søgeprofil
”Kunderne kan oprette en søgeprofil, der automatisk finder de relevante køretøjer og præsenterer dem hurtigt og overskueligt på kundens eget sprog. Søgemulighederne er meget omfattende, og der kan bl.a. søges på model, årgang, opbygning, antal aksler, miljønorm, km-tal og stand,” siger Lars Klogborg.

Ud over at søge efter brugte køretøjer i den nye salgsportal kan kunderne også oprette et gratis e-mail abonnement og specificere, hvilken type køretøjer man er interesseret i.

Derefter får kunden automatisk tilsendt information om relevante tilbud med tekniske specifikationer, fotos, kontaktinformation og anden dokumentation – straks når et passende køretøj bliver sat til salg.

Altid tilbud på dansk
Scanias nye portal registrerer automatisk, hvorfra kunden søger og præsenterer de lokale brugttilbud på kundens eget sprog. Det er nemt at udbrede søgningen til andre lande, men uanset hvor i verden kunden søger, præsenteres søgeresultaterne altid på kundens eget sprog.

”Med den nye portal dropper vi markedsføring af brugt transportmateriel på print. Det gælder f.eks. traditionel annoncering samt i vores eget kundeblad Scania Road Life. Den nye webportal er altid 100 pct. opdateret, og den er tilgængelig døgnet rundt hele året,” siger Lars Klogborg.

1.000 brugte enheder om året
I Danmark omsætter de danske Scania-forhandlere årligt ca. 1.000 brugte enheder af alle typer. Det gælder både lastbiler, busser, trailere og påhængsvogne, kraner, opbygninger og andet tungt transportmateriel.

”Den nye portal gør det hurtigere og mere effektivt både for vores danske og internationale kunder at finde de rigtige køretøjer,” siger Lars Klogborg.

Kom og kik på varerne
Ud over at markedsføre brugt materiel via ”used.scania.com” inviterer de tre danske Scania-forhandlere stadig interesserede kunder til at besigtige de brugte køretøjer fysisk på deres respektive brugtcentre.

Aut. Scania-forhandler Stiholt A/S i Nordjylland har samlet sine brugttilbud på sit Scania-anlæg i Aalborg, Nyscan A/S med forhandling i Hovedstadsområdet, Sydsjælland og Lolland-Falster har samlet sine brugttilbud på Scania-anlægget i Roskilde, mens Scanias egen forhandler, der dækker resten af Danmark, har samlet sine brugttilbud på Scania-anlægget i Kolding.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk