Ford har netop løftet sløret for den kommende Ranger pick-up, som er på markedet allerede i 2022.

Der er alene tale om et kort video-klip og et par fotos, men det varer sikkert ikke længe, før flere detaljer bliver afsløret af bilen, som bliver udviklet i samarbejde med Volkswagen, som også vil basere deres kommende Amarok på den nye Ranger.

Ford og Volkswagen vil fremover samarbejde i udvikling af flertallet af deres varebiler – men skal fortsæt kæmpe om kundernes gunst.

Tæt på amerikansk udgave

De første billeder viser en pick-up, som umiddelbart ligner den nye amerikanske Ranger model, der for nylig fejrede verdenspremiere. Iøvrigt sammen med den elektriske Ranger Lightning.

Billederne viser også, at Ford satser på, at Ranger er til skæg og ballade – for det går med fuld fart både i sand og sne. Herhjemme er kunderne dog først og fremmest erhvervslivet, der forhåbentlig ikke kører så vildt.

Blæser dig bagover

De seneste Ranger sluttede i øvrigt flot af – for den vandt prisen International Pick Up Award for 2020.

”Bare vent – den nye generation af Ranger vil blæse dig bagover”, skriver Ford i en pressemeddelelse.

Den gjorde topmodellen af Ranger med tilnavnet ”Raptor” da vi prøvede den voldsomme pickup i 2019 i Marokkos ørkenområder – så det bliver spændende at se, hvad Ford har fundet ud af.

Pick-up mesterskab i 2013

Ford lover overlegne off-road færdigheder og dynamiske køreegenskaber, som skulle blive den sejeste og mest kompetente Ranger pickup, som den amerikanske bilkoncern har udviklet til dato.

Bilen er udviklet primært af Fords pick-up eksperter i Australien – som den allerførste Ranger, der dukkede op i 2012 – og i øvrigt vandt Pick-up Award prisen i 2013.

Den nye generation lanceres i Danmark i 2022.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk