Opel præsenterer på Salon d’Automobile i Genève først i marts et helt nyt princip for deres kommende bilmodeller af typen SUV (Sport Utility Vehicles ) og CUV (Cross Over SUV).

Den første X bilmodel fra Opelbliver Opel Mokka, der er fornyet både inde og ude med ny instrumentering og ny front i stil med Opels nyeste designsprog.

Begge biltyper er også typiske Van-modeller, som man ser det i dag på både Mokka og på andre Crossover bilmodeller som Nissan Qashqai og Renault Captur.

Den næste Zafira vil formentlig også blive til et X-mobil, da formen ventes at blive mere CUV-agtig. Opel Merivas fremtid er derimod mere usikker.

Succes-historie
Med over 500.000 solgte eksemplarer i Europa siden 2012 er Opel Mokka en af Opels nyeste succeshistorier.

Mokka X får ny instrumentering med blandt andet nyt navigationsanlæg og infotainmentsystem med syv tommer eller otte tommer  touch-screen – klar til at forbinde med en telefon via Apple CarPlay eller Android Auto.

Bilen bliver også forberedt til OnStar, der er Opels ”butlerservice” med automatisk redningsservice, hvis en airbag udløses. Opels OnStar service  kommer til Danmark senere i år.

Masser af udstyr
Mokka X kan desuden fås med adaptive LED forlygter med ni punkts lysprogram som ekstraudstyr, og det gælder også en ny generation af Opel Eye front kamera, der læser vejskilte og advarer, hvis der er risiko for kollision med en forankørende – eller at bilen kommer over i den forkerte vejbane .

Motorprogrammet udvides med en ny 1,4 liters turbobenzin motor med mulighed for automatgear og firehjulstræk, der kan kombineres med en ny 6-trins automatisk gearkasse.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk