Rammeaftalen mellem Danske Fragtmænd og Scania er begyndt at ses i det ganske land. Senest har Viggo Petersens Eftf. i Høje Taatrup fået leveret to  P410 LA4x2 fragtbiler ud af en samlet levering på syv Scania biler.

Det er chauffør-coach Torben Rasch, Scania Driver Academy der har leveret de to biler, som dog er solgt af Key Account Manager William Bøgelund Madsen.

De to biler er opbygget hos Scanias opbygningsafdeling i Ishøj – inklusive serviceaftale.

Økonomisk motor
Viggo Petersens to nye lastbiler er udstyret med den brændstoføkonomiske 410 hk motor med ren SCR-teknologi, som har opnået lave forbrugstal i bl.a. tyske pressetests.

De to biler har Scania Communicator og der er abonnement på Scanias Oversigtsrapport, som er værktøjer, der hjælper vognmænd og chauffører til at fokusere på brændstoføkonomien og dermed CO2-udledningen.

Specialist i logistik
ragtmandsvirksomheden er specialist  i transport- og logistikløsninger. Gennem virksomhedens medejerskab af Danske Fragtmænd er de en del af et kendt distributionssystem.

Ved leveringen deltog de to chauffører Benjamin Kaplan og Kenneth Rasmussen, som fik en detaljeret gennemgang af alle lastbilens funktioner, så de kan betjene dem bedst muligt fremover.

Blandt udstyrsdetaljerne for sikkerheden er højresvingskamera, navigation, rotorblink på taget, blitzblink i fronten samt ekstra arbejdslys og baklys.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk